KO JE VIRALNA "HAWK TUAH" DEVOJKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET? Da li ste čuli na snimku kako POZDRAVLJA DEČKA?!
"Hawk tuah", Foto: instagram profil Tim & Dee TV

živi viral

KO JE VIRALNA "HAWK TUAH" DEVOJKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET? Da li ste čuli na snimku kako POZDRAVLJA DEČKA?!

Devojka je postala viralna senzacija zahvaljujući svom odgovoru na pitanje influencera sa TV-u Tim and Dee

Objavljeno: 12:22h

Ljudi se nekad nađu u centru pažnje, a da je to niju želeli. Čini se da je to slučaj s nedavno omiljenom viralnom senzacijom poznatom samo kao “hawk tuah girl“.

Devojka je postala viralna senzacija zahvaljujući svom odgovoru na pitanje influencera sa TV-u Tim and Dee, na kojem kreatori društvenih medija postavljaju pitanja ljudima na ulicama. Devojku i njenu prijateljicu uhvatili su u noćnom izlasku u Nashvilleu, Tenneseee., a djevojka je bila toliko harizmatična, šarmantna i atraktivna (prema komentatorima) da svi žele znati ko je ona.

Dakle, ko je “hawk tuah” devojka?

Prvo razjasnimo što zapravo znači “hawk tuah”. “Hawk tuah” je onomatopeja za zvuk pljuvanja. To je zvuk koji proizvodite kada skupite slinu, prinesete je prednji deo usta, a zatim je ispljunete uz zvuk “tuah”.

Prvi video sada već viralne “hawk tuah girl” podeljen je 11. juna 2024., u kome su je pitali: “Koji je to potez u krevetu zbog koga muškarci svaki put polude?” Brzo je odgovorila: “Moraš im dati taj ‘hawk tuah’ i pljunuti na tu stvar!” s najšarmantnijim južnjačkim naglaskom. Nakon toga je pozdravila dečka “Pookie” dajući do znanja da je to rekla u šali.

Znamo da se zove Hailey, ali vrlo brzo je ugasila sve svoje profile na društvenim mrežama pa je puni identitet ostao do kraja nepoznat, što je za nju verojatno i najbolje.

Bonus video:

14:49

GORANU IZVADILI 60 LITARA VODE IZ TELA! Potresna ispovest muzičara za Kurir: Bio sam kao leš koji hoda, PAO JE RAD SRCA NA 13%

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.