ZAHAROVA SE OGLASILA O ČOVEKU O KOM SVI BRUJE, PA PRIZNALA DA JE JEDNO JAKO PLAŠI: Ono što je IZNELA U JAVNOST...
Marija Zaharova, Foto: Profimedia

JEDAN DETALJ BODE OČI

ZAHAROVA SE OGLASILA O ČOVEKU O KOM SVI BRUJE, PA PRIZNALA DA JE JEDNO JAKO PLAŠI: Ono što je IZNELA U JAVNOST...

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova se oglasila povodom Džulijana Asanža

Objavljeno:

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je danas da je "jako brine" to što Džulijan Asanž, koji je na slobodu pušten "nakon toliko godina nezakonitog gonjenja", nije ništa poručio javnosti nakon izlaska iz britanskog zatvora.

"Vi odlično razumete da čovek koji izlazi na slobodu posle toliko godina nezakonitog, nepravednog, ponižavajućeg progona – čovek koji se smatra za glasnika pravde, slobode – čovek koji stavlja istinu i pravdu iznad sopstvenog blagostanja verovatno ima šta da kaže ljudima koji su ga podržavali tokom ovih 14 godina", izjavila je Zaharova za radio Sputnjik.

Ona je naglasila da je imala informaciju iz Ujedinjenih nacija, prema kojoj je Asanž, kako su to kvalifikovali u UN, bio podvrgnut psihološkom mučenju.

Džulijan Asanž
Džulijan Asanž foto: Profimedia

"Nemam detalje dogovora koji je sklopio. Teško mi je da govorim o tome, a bez činjenica je nemoguće izvesti zaključke. Tako da to neću uraditi, ali ću reći da me stvarno plaši to čovek nije rekao ni reč. To mnogo govori", zaključila je portparolka MSP-a Rusije.

Bonus video:

02:38

DŽULIJAN ASANŽ JE NA OVIM NIVOIMA UGROZIO SAD Stručnjaci analiziraju: Ovo je jedna farsa, svi znamo kakva će se odluka doneti!

(Espreso/ RT Balkan/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.