OVO JE ROĐAK DEVOJČICE (11) KOJI JE OSUMNJIČEN DA JU JE UBIO: Namamio je u auto, a onda sa telom uradio... (FOTO)
Rođak devojčice Vasiliki, Foto: Društvene mreže

tuga

OVO JE ROĐAK DEVOJČICE (11) KOJI JE OSUMNJIČEN DA JU JE UBIO: Namamio je u auto, a onda sa telom uradio... (FOTO)

Ovaj čovek je uhapšen 2017. godine zbog silovanja maloletnice i prema dosadašnjim saznanjima, sada je bio na uslovnoj slobodi i bio je prisutan u lokalnoj policijskoj stanici

Objavljeno: 07:57h

Put ka smrti 11-godišnje Vasiliki u Grčku počeo je onog trenutka kada je ušla u auto svog strica, nešto posle devet sati u nedelju uveče.

Nepoznato pod kojim izgovorom, 37-godišnji muškarac je ubedio devojčicu da ga prati. Na kraju, dete je, kao što je to slučaj sa većinom dece žrtava krivičnih dela, imalo poverenja u izvršioca, budući da je reč o njenom ujaku, rođaku njene majke.

U nedelju uveče, kako je vreme prolazilo, a Vasilika se nije vraćala kući, roditelji su se zabrinuli i otac je oko 3 sata posle ponoći obavestio nadležne o nestanku devojčice. Osećali su da je dete u opasnosti. Vrlo brzo je izdato je žuto upozorenje o potrazi.

Kada su ustanovili da je poslednja osoba koja je videla 11-godišnjakinju 37-godišnji rođak majke, upalio se alarm: ovaj čovek je uhapšen 2017. godine zbog silovanja maloletnice i prema dosadašnjim saznanjima, sada je bio na uslovnoj slobodi i bio je prisutan u lokalnoj policijskoj stanici.

Rođak ubijene devojčice
Rođak ubijene devojčice foto: Društvene mreže

Policija je pristupila privođenju 37-godišnjeg muškarca i tokom ispitivanja je pokušao da ubedi da on nema nikakve veze sa nestankom devojčice, ali je njegov iskaz bio pun kontradiktornosti. Na kraju je priznao da je ubio svoju nećakinju udarivši je šrafcigerom u vrat.

On je bacio telo deteta u polje, gde ga je policija pronašla rano popodne po dojavi ubice.

Grčki mediji pišu da je bio uhapšen 2017. godine pod optužbom da je silovao 14-godišnju devojčicu.

On je 2020. godine, prema dosadašnjim informacijama, prvostepeno osuđen od suda na Zakintosu, ali mu je usvojen zahtev za obustavu izvršenja kazne, do saslušanja u Apelacionom sudu.Tako je pušten uz restriktivne uslove, među kojima je da se pojavi u policijskoj stanici u svom području.

Uz uslovnu kaznu, 37-godišnji ubica nikada nije otišao u zatvor.

Tako je u nedelju uveče, ostao u suštini nekažnjen za silovanje 14-godišnjeg deteta, a onda ubio 11-godišnju devojčicu.

Bonus video:

01:20

I dalje se traži telo Danke Ilić

(Espreso/Kurir/Prototema/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.