"OVO JE MOJA BABA PRAVILA PRE 100 GODINA": Ameri otkrili kako se pravi MAJONEZ, Balkanci NEMILOSRDNI PREMA NJIMA!
Majonez i Amerikanci, Foto: Printscreen/Tiktok/Alicia Aucoin

NEVERICA

"OVO JE MOJA BABA PRAVILA PRE 100 GODINA": Ameri otkrili kako se pravi MAJONEZ, Balkanci NEMILOSRDNI PREMA NJIMA!

Iako su ga pohvalili i napravi kako treba, Balkanci nisu odustajali od prozivki

Objavljeno:

Pre nekoliko godina Amerikanci su otkrili takozvani bambus, odnosno piće koje se dobija mešanjem gaziranog soka i crnog vina. Vest da je babus hit u Americi nasmejao je mnoge, te su komentari "da smo sve radili prvi" preplavili internet. Samo što smo zaboravili na ovo, Amerikanci su opet odlučili da nas nasmeju i to receptom za domaći majonez.

Naime, Ališa i njen suprug često objavljuju video-snimke kako isprobaju recepte i trikove koji su viralni na TikToku, a ovaj put je na red došao i majonez. Oni su oduševljeno gledali u recept za domaći majonez, iako ga naše bake i mame spremaju decenijama, posebno za slave i praznike.

Oni su posle detaljnog odgledanog recepta odlučili da naprave svoj majonez, ali su na samom početku nasmejali ceo Balkan. Ališa i njen suprug su izvadili kupovno pakovanje u kojima su već skuvana gotova jaja.

"Jao, vi Amerikanci. Pa šta vam je teško da obarite jaja. Stvarno me nekada zabrinete", napisao je jedan čovek iz Grčke.

Oni su zatim dodali i ostale sastojke i izmiskali ih u blenderu, a onda je došao red na testiranje ukusa.

"Kunem se. Domaća hrana je najbolja", rekla je Ališa, dok je njen suprug sve vreme potvrđivao da je domaći majonez sjajan.

Iako su ga pohvalili i napravi kako treba, Balkanci nisu odustajali od prozivki.

"Amerikanci u 2024. godini se oduševljavaju stvari koju je moja baba pravila pre 100 godina za slavu", "Mozak mi je stao kada sam video kupovna kuvana jaja", "Stvarno se nekad zabrinem za vas", glasili su samo neki od komentara.

Bonus video:

34:38

CENTRALNI DNEVNIK 10.06.2024

(Espreso/BlicZena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.