MELANIJA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NEZAPAMĆENOG SKANDALA: O jednom DETALJU SVI BRUJE, ovo nije prošlo NEPRIMEĆENO!
Melanija Tramp, Foto: EPA / ERIK S. LESSER

ZANOSNA SLOVENKA IZREVOLTIRANA

MELANIJA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NEZAPAMĆENOG SKANDALA: O jednom DETALJU SVI BRUJE, ovo nije prošlo NEPRIMEĆENO!

Juče je njegova supruga Melanija Tramp prvi put viđena nakon ovog skandala o kom bruje svi svetski i domaći mediji

Objavljeno:

Donald Tramp je u četvrtak postao prvi američki predsednik koji je osuđen za krivično delo, pošto ga je porota suda u Njujorku proglasila krivim za falsifikovanje dokumenata kako bi prikrio isplate porno zvezdi Stormi Danijels uoči izbora 2016.

Juče je njegova supruga Melanija Tramp prvi put viđena nakon ovog skandala o kom bruje svi svetski i domaći mediji.

Nakon politički turbulentnih događaja Melanija Tramp i njen sin Baron primećeni su kako napuštaju stan u Njujorku, a ono što je svima zapalo za oko je gomila prtljaga marke "Luj Viton".

Ono šo se takođe može primetiti je da Melanija nije bila raspoložena, tu su mnogi komentarisali da joj odluka suda nije lako pala.

Ovo pojavljivanje nakon kontroverznih vesti o Donaldu Trampu privuklo je mnogo pažnje medija, a detalji njihovog izgleda i ponašanja izazvali su brojne komentare.

"Melanija je u fazonu "imam para sve da vas kupim", "Lutkica se spremila za odmor, šta je briga šta svet priča, mada mi je malo i nervozna", pisali su ljudi.

Melanija je za prvo javno pojavljivanje odlučila da ponesi prelepi kombinezon u braon boji koji potpisuje poznati brend "Max Mara" i košta više od 1.300 dolara. Uz kombinezon je ponela i torbu u kamel boji modela "Keli". Ova skupa torba se prodaje po ceni od 15.000 do 17.000 dolara.

Bivša prva dana je upotpunila svoj izgled bletankama i naočarama za sunce, dok je Baron nosio elegantno plavo odelo sa crnim cipelama, kaišem i bez kravate.

Porodična vozila su krenula ka Bedminsteru, Nju Džerziju, gde porodica poseduje raskošnu imovinu.

Podsetimo, kazna će Donaldu Trampu biti izrečena 11. jula. Tramp bi mogao da bude osuđen na do četiri godine zatvora, ali oni koji su osuđeni za ista dela obično se novčano kažnjavaju ili im se izriče uslovna kazna.

Bivši predsednik se obratio ubrzo pošto je saopštena odluka porote. Ispred sudnice na Menhetnu ponovio je da je ceo proces bio sramotan, i da ga je vodio “korumpirani sudija koji je u sukobu interesa”."Ovo je namešteno i sramno suđenje. Pravu presudu će doneti narod 5. novembra na izborima. Ja sam nevin čovek, borim se za ustav, za ovu zemlju…Nastavićemo da se borimo i borićemo se do kraja", poručio je Tramp.

Bonus video:

03:22

AKO TREBA, TRAMP ĆE POLOŽITI ZAKLETVU IZ ZATVORA Vuković: On su u ovakvim situacijama snalazi kao riba u vodi, AMERIKA PODELJENA

(Espreso/ Zena.blic.rs/ Tamara Ilić / Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.