RUSIJA UDARILA NIKAD JAČE PO OVOJ ZEMLJI! Stiglo OPASNO UPOZORENJE, PUTIN JE SPREMAN - PLANETA SE TRESE POSLE OVOGA
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Youtube/ Daily Mail

Rusija preti Francuskoj?!

RUSIJA UDARILA NIKAD JAČE PO OVOJ ZEMLJI! Stiglo OPASNO UPOZORENJE, PUTIN JE SPREMAN - PLANETA SE TRESE POSLE OVOGA

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je prošle nedelje da u Ukrajini već postoje "specijalne snage pod maskom plaćenika"

Objavljeno: 08:04h

Rusija je juče odgovorila novom pretnjom eskalacije na izveštaje da bi Francuska uskoro mogla da pošalje instruktore u pomoć ukrajinskoj vojsci. "Nijedan instruktor uključen u obuku ukrajinske vojske nema imunitet“, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi AFP.

- Nije važno da li su Francuzi ili ne - dodao je on. Prošle nedelje je ukrajinski glavnokomandujući Oleksandr Sirski rekao da će francuski instruktori uskoro stići u Ukrajinu.

Francuski predsednik Emanuel Makron, koji će se ove nedelje sastati sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim tokom obeležavanja 80. godišnjice iskrcavanja u Francuskoj na Dan D, mogao bi uskoro da najavi malu koaliciju zemalja koje su spremne da pošalju instruktore u Ukrajinu, preneo je Mond.

Vladimir Putin
Vladimir Putinfoto: Sergei Bobylev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Putin: U Ukrajini već postoje specijalci pod maskom plaćenika

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je prošle nedelje da u Ukrajini već postoje "specijalne snage pod maskom plaćenika".

Državna novinska agencija TASS je u međuvremenu citirala portparolku Ministarstva spoljnih poslova Mariju Zaharovu koja je u kontekstu instruktora rekla da je Moskva dobila izveštaje o nedavnom raspoređivanju francuskih trupa u Ukrajinu.

Bonus video:

02:47

PUTIN DOŽIVEO DEBAKL U DIJASPORI: Ti Rusi neće moći da se vrate u zemlju?! Obradović: Institucijama u Rusiji se ne može verovati

(Espreso/Index.hr/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.