MAJKA TROGODIŠNJE DEVOJČICE OČAJNA: Oteta je pre 10 DANA, nema ni traga ni glasa od nje, sumnja se da je kriv...
Lili iz Mađarske, Foto: Hungarian police

kidnapovanje

MAJKA TROGODIŠNJE DEVOJČICE OČAJNA: Oteta je pre 10 DANA, nema ni traga ni glasa od nje, sumnja se da je kriv...

Trogodišnja Lili oteta je na parkingu ispred supermarketa, majka Ildiko optužuje oca devojčice da ju je odveo u nepoznatom pravcu

Objavljeno:

Ildiko Bodi, majka otete trogodišnje devojčice Lili iz Mađarske, očajna apeluje na sve da joj pomognu da se nađe njeno dete, koje je oteto pre desetak dana na parkingu jednog supermarketa. Ildiko tvrdi da je Lili oteo njen bivši partner, koji je otac devojčice.

Ildiko tvrdi da je njen bivši partner, koji je Portugalac, malu Lili oteo iz njenog naručja, i da već desetak dana ne zna gde je dete.

Kako kaže ni oca male Lili ni njegove rođake ne može da dobije, a policija je raspisala potragu za detetom.

"Nikom ne želim da proživi ovo što ja proživljavam. Da doživi da mu dete otmu iz naručja, na silu ubacu u automobil i odvezu. Da o svom detetu ne znaš ništa deset dana", priča Ildiko u suzama.

Sa ocem devojčice nije bila zvanično u braku i delili su starateljstvo, ali je uskoro ona trebalo da postane jedini staratelj maloj Lili.

Lili iz Mađarske
Lili iz Mađarskefoto: Hungarian police

"Ovo nije način da uzme dete, da mi uskrati kontakt. Ne mogu da ga pronađem, on krši zakon! Angažovala sam advokata, tužiću ga. Ne mogu ni da zamislim kako je moja malena sada preplašena, koliko joj nedostaje njen kuća, koliko joj ja nedostajem", priča Ildiko.

Majka otete Lili ispričala je kako je izgledao trenutak same otmice.

"Ona je plakala i otimala se dok ju je on grabio iz mog zagrljaja. Možda se po zakonu ovo ne tumači kao otmica jer je Lili i njegovo dete, ali dete je istraumirano", tvrdi majka.

Policija je raspisala potragu za devojčicom jer je otac, iako imaju zajedničko starateljstvo, dužan da majci omogući kontakt, što Portugalac nije učinio.

U ovom trenutku nije raspisana međunarodna poternica za njim, ali ukoliko u roku od tri dana malu Lili ne vrati majci, biće izdat nalog za njegovo hapšenje.

Prema rečima Ildiko, ona se nije udala za oca svoje ćerke upravo zato što je bilo očigledno da je nasilan čovek i strahovala je da neće biti nežan sa detetom.

"Nažalost, sve mi govori da otac koji je u stanju da otme dete ga neće vratiti u zakonskom roku. Zašto si isključio telefon, zašto si je odveo u nepoznato, oteo od majke. Neću odustati, učiniću sve da vratim svoju devojčicu. Svaki minut bez nje je pakao. Samo se pitam gde je i kako je", priča neutešna majka.

Mediji navode da će, ukoliko Lili ne bude vraćena majci u zakonskom roku, slika devojčice i oca biti postavljena na svim graničnim prelazima i na svakom aerodromu.

"Ne može da se sakrije. Policija će tražiti njega i njegove rođake, poznanike, prijatelje. Iskreno, nadamo se da će shvatiti ozbiljnost situacije i da će vratiti dete živo i zdravo", rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Bonus video:

14:54

POPODNEVNI DNEVNIK 02.06.2024.

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.