NESREĆA KAKVU NIKAD NISTE VIDELI SE DESILA U HRVATSKOJ: Ovo je strašno!
Hrvatska policija, ilustracija, Foto: Profimedia

užas

NESREĆA KAKVU NIKAD NISTE VIDELI SE DESILA U HRVATSKOJ: Ovo je strašno!

Kombi se zabio u zadnji deo auta mladog para, gurao ga oko 50 metara i izgurao sa puta, a zatim se zaustavio, nakon čega su iz kombija prvo iskočili vozač, a potom i više od 40 migranata, koji su počeli da beže u smeru Starog Petrovog Sela

Objavljeno:

Kombi sa oko 40-ak migranata zabio se u auto mladog para u Vrbovi, nakon čega su migranti pobegli u šumu. Nesreća se dogodila oko 9 časova, a prema pisanju Radija Nova Gradiška vozač kombija je na prednjim sedištima vozio ženu i dete, prenosi zagrebački Indeks.

Kako se navodi par u autu čekao je da vozilo iz suprotnog smera prođe kako bi mogao da skrene levo ka raskrsnici, a potom je u retrovizoru uočio da kombi iza njih ne staje.

Kombi se zakucao u zadnji deo auta

Kombi se zabio u zadnji deo auta mladog para, gurao ga oko 50 metara i izgurao sa puta, a zatim se zaustavio, nakon čega su iz kombija prvo iskočili vozač, a potom i više od 40 migranata, koji su počeli da beže u smeru Starog Petrovog Sela.

Par iz auta zaodbio povrede

Policija je uspela da uhvati 30-ak migranata, dok su ostali u bekstvu, a par u udarenom automobilu zadobio je lakše povrede.

Bonus video:

00:39

Težak sudar kamiona i autobusa u blizini Mrčajevaca na Ibarskoj magistrali

(Espreso/Agencije/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.