Albanka ubila brata i sestru BMW-om: Preti joj ovolika kazna, a evo šta je bilo sa jedinim svedokom nesreće
Katarina (18) i Stjepan Đerlek (20), Foto: Printscreen/Općina Gradac

tragedija

Albanka ubila brata i sestru BMW-om: Preti joj ovolika kazna, a evo šta je bilo sa jedinim svedokom nesreće

Jedini svedok nesreće, vozač kojeg je Albanka preticala, poginuo je nedavno u padu rampe trajekta u Malom Lošinju

Objavljeno:

Katarina (18) i Stjepan Đerlek (20) poginuli su u aprilu ove godine kada je na njihov automobil, blizu Dubrovnika, direktno naleteo BMW kojim je upravljala Albanka Klevisa Jmeri (29) usled nepropisnog preticanja.

Ona je osumnjičena za smrt brat i sestre, a ročište je zakazano za 10. septembar. Međutim, jedini svedok nesreće, navodno je poginuo u padu rampe trajekta u Malom Lošinju, piše 24sata.hr.

Ukoliko Albanku osude, preti joj kazna zatvora do osam godina.

Sud joj je najprije odredio istražni zatvor, pa su hteli da je puste iz pritvora, ali je onda odluka preinačena i ona je ostala u istražnom zatvoru.

Porodica je bila u šoku kad su saznali za mogućnost puštanja iz pritvora, pa su izašli na ulice. Sud je dvaput poništavao odluku o puštanju na slobodu i ona je na kraju ostala u zatvoru.

Katarina (18) i Stjepan Đerlek (20)
Katarina (18) i Stjepan Đerlek (20)foto: Printscreen/Općina Gradac

Jedini svedok nesreće, vozač kojeg je Albanka preticala, poginuo je nedavno u padu rampe trajekta u Malom Lošinju.

On je u svom svedočenju rekao da su iza njega bila dva automobila, prvo mercedes, pa BMW koji je vozila Albanka, piše 24sata.hr.

Mercedes je počeo s ranim preticanjem, a potom i BMW iza njega bez da se devojka uverila da to može da uradi na siguran način.

- Umesto da sinu 21 svećicu stavim na tortu, ja sam ih 21 upalila na groblju. I Kati ću za koji mesec upaliti 19 sveća. Ona je jako želela da bude medicinska sestra, volela je da pomaže ljudima. Držim joj uniformu, ispeglanu, a nema ko da je obuče. Stipe je tek počeo da radi, imao je svoju radionicu. Ta garaža je bila njegov život - ispričala je majka Dragana za Provjereno.

Bonus video:

02:39

U Novom Pazaru proglašen dan žalosti, evo šta se dešava sa porodicom Fehratović Ličina otkrio u kakvom su stanju majka i brat

(Espreso/Telegraf/Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.