"Da imam, dala bih ti besplatno": Splićanka bacila region u trans, zbog njenog oglasa svi plaču od smeha!
Split, Foto: Profimedia

"OVO JE OGLAS, APEL, PROZA ILI KAKO GOD"

"Da imam, dala bih ti besplatno": Splićanka bacila region u trans, zbog njenog oglasa svi plaču od smeha!

Njen humorističan i iskren status na društvenoj mreži privukao je pažnju mnogih, izazvavši smeh i simpatije

Objavljeno:

Jedna majka koja traži stan za svog sina studenta u Splitu postala je prava senzacija na društvenoj mreži Facebook.

Njen humorističan i iskren status na društvenoj mreži privukao je pažnju mnogih, izazvavši smeh i simpatije. Ne sumnjamo da će, zahvaljujući ovoj objavi, potraga za stanom uskoro biti uspešno okončana.

"Ovo je oglas, apel, proza ili kako god. tražim stan u Splitu za dva studenta. Jedan od njih je moj jedinac, ljubi ga majka pametnog. Prvi problem je što sam posvađana sa svetom u kojem majka za odraslog sina traži išta, a kamoli stan. Ja sam u njegovim godinama od svoje majke dobila autobusku kartu, par lonaca, tanjira, akvarijum s ribicom i savet pre ulaska u bus: ‘Ako si mislila da ćeš na pamet prolaziti fakultet, zaboravi. Fakultet se završava samo guzicom, koliko njome budeš grejala stolicu."

Potez majke iz Splita oduševio i nasmejao sve

"I stan sam našla na oglasnoj tabli fakulteta. Drugi problem je, ajmo reći, opravdanje za prvi. U Splitu je nemoguće naći pristojan studentski stan. Po astronomskim cenama iznajmljuju se stanovi s pogledom na more, s kaminom u dnevnom boravku, s đakuzijem na terasi, s ružama na krevetu, tropskim voćem na kuhinjskom šanku, peškirima smotanim u oblik labuda…

Zato molim sve moje prijatelje, rodbinu iz Splita, ukoliko znaju za neki pristojan stan koji ima dve spavaće sobe, dva kreveta, kuhinju s ringlom za kafu i kupatilo s vodom, da mi se jave. Poslaću im najduhovitije stvorenje koje je nekim čudom moj sin, neka mi ga ne vraćaju kući bez diplome“, napisala je ona.

Nakon ove objave, usledio je niz duhovitih komentara. „Da imam stan u Splitu, dala bih ti ga besplatno“, „Najjači oglas ikad“, „Majko, daj sve od sebe“, pišu korisnici u komentarima.

Bonus video:

01:34

OGLAS U SRBIJI ZA VOZAČA, PLATA 250.000 DINARA?! Iz Infostuda o deficitarnim zanimanjima: Ovde plata ide do 350.000 RSD

(Espreso/ Dalmacija danas/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.