Je l' on realan? Ovakav način zauzimanja plaže još niste videli, Hrvat vezao ležaljke za... (FOTO)
Ležaljke, Foto: RINA

letovanje

Je l' on realan? Ovakav način zauzimanja plaže još niste videli, Hrvat vezao ležaljke za... (FOTO)

Da bi njegovi gosti imali gde da se spuste na kupanje, vlasnik apartmana na ostrvu Čiovo u Hrvatskoj, vezao je za drvo ležaljke lancima.

Objavljeno:

Ljudska maštovitost nema granice, pogotovo kada se radi o zauzimanju mesta na plaži. Taman kad pomislite da ste sve videli, ipak se nađe neko ko vas razuveri i ostavi bez reči, kao što je to bio slučaj na jednoj od plaža Jadrana.

Da bi njegovi gosti imali gde da se spuste na kupanje, vlasnik apartmana na ostrvu Čiovo u Hrvatskoj, vezao je za drvo ležaljke lancima. Ali, kao da ovo nije bilo dovoljno bizarno, svega par metara pored, nalazi se i plastični brodić pun vode i đubreta, i to iz istih razloga.

Iako smo poslednjih godina videli šta sve turisti rade u Grčkoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori, čini se da je ovim činom "igrica obrnuta", što potvrđuje i muškarac koji je zatekao bizarnu siku na plaži na hrvatskom delu Jadranskog mora.

Sva mesta rezervisana, a na plaži nikoga

"Radi se o plaži na kojoj su u 8 sati ujutro sva mesta u hladu bila zauzeta s "rezervisanim" peškirima a na plaži nikoga! Najgore od svega je što je neki vlasnik apartmana "Josip" lepo ostavio svoje ležaljke kao rezervaciju u hladu i još ih dodatno vezao lancima za stablo.", ispričao je šokirani turista u razgovoru za "Morski.hr". Međutim, ni to nije najgore što je ovaj čovek video na plaži. Slike možete pogledati OVDE.

Šta su sve ostavili u hladu na plaži?

"Druge ležaljke je vlasnik kafića koji ih iznajmljuje takođe je ostavio u hladu zajedno sa drugim stvarima, a na plaži ima i nečiji stari brod koji je pun vode, đubreta i ostalih stvari, pa oko njega lete komarci kao u Osijeku - žali se čovek koji od napuštenih stvari nije imao gde stati kako bi se okupao.

Kako piše hrvatski portal, poslali su dopis komunalnom iz Splita, koji su dalje delegirali lokalnim nadležnim organima.

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso/Morski/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.