Holanđanin probao ćevape, pa napravio haos! Bosanci ne mogu da dođu sebi, ovo mu neće oprostiti (VIDEO)
ćevapi, Foto: Printscreen/Instagram/TravelTomtom

hit!

Holanđanin probao ćevape, pa napravio haos! Bosanci ne mogu da dođu sebi, ovo mu neće oprostiti (VIDEO)

"Balkanska verzija kebaba"

Objavljeno:

Holandski bloger Tom Grond izazvao je brojne komentare, ali i kritike tokom svoje nedavne posete Hrvatskoj.

Naime, Tom je bio na odmoru u Puli i u jednom restoranu je probao ćevape. Ovaj balkanski delikates nazvao je "nacionalnim jelom Hrvatske" te pokrenuo lavinu komentara zbog toga.

"Kobasice od mlevenog mesa jako su začinjene, ne mešati s ljutim! Pretpostavljam da je unutra puno belog i crvenog luka pa se ne preporučuje pre odlaska na dejt! Odlična hrana za mamurluk, Balkanci je obožavaju! Možete da ga jedete za doručak, ručak ili večeru… Ovo je balkanska verzija kebaba", stoji napisano u opisu.

Međutim, ispod njegove objave ubrzo su se našli brojni komentari u kojima su pratioci pokušali da mu skrenu pažnju da su ćevapi sve, samo ne nacionalno jelo Hrvatske, već da se radi o tradicionalnom jelu u Bosni.

"Bosna na aparatima", "Isto kao da je riba tradicionalno jelo u Sarajevu", "Brate, želiš li da ti zabrane pristup Balkanu?", , "Neka neko pozove policiju", bili su samo neki od šaljivih komentara napisanih ispod objave, a jedan se našalio da je rat an pomolu "Upravo si započeo Treći svetski rat u komentarima."

Tom je dobio i poziv u Bosnu, da dođe i proba "prave ćevape"

"O, moj Bože, ne možeš da ih jedeš kao burger", osvrnula se jedna pratiteljka na način na koji je Tom zagrizao lepinju s ćevapima. Mnogi su Toma pozvali da dođe u Bosnu i Hercegovinu, odnosno u Sarajevo i da proba ćevape.

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso/ T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.