"Zašto je Albanka puštena iz zatvora?": Vapaj brata poginule Katarine i Stjepana odzvanja regionom, traži pravdu!
Tragično poginuli brat i sestra, Foto: Printscreen/Facebook/OpćinaGradac

TRAGIČNA NESREĆA

"Zašto je Albanka puštena iz zatvora?": Vapaj brata poginule Katarine i Stjepana odzvanja regionom, traži pravdu!

Bolne detalje tragične nesreće u kojoj je ostao bez brata i sestre podelio je Viktor Đerek, koji ogorčeno pita kako je moguće da opasnost od bekstva ne postoji, ako je upravo zbog toga i određen istražni zatvor

Objavljeno:

Albanka Klevisa Imeri koja se tereti da je skrivila tešku saobraćajnu nesreću u Ratcu, u kojoj su početkom aprila poginuli brat i sestra, Katarina (19) i Stjepan Đerek (21) iz Gradca, puštena je iz istražnog zatvora.

Ona je u nesreći prošla s lakšim povredama, a u pritvoru je završila nakon što su je pustili iz bolnice.

Tri meseca kasnije puštena je uz kauciju od 70.000 evra, prenosi 24sata.hr.

Bolne detalje tragične nesreće u kojoj je ostao bez brata i sestre podelio je Viktor Đerek, koji ogorčeno pita kako je moguće da opasnost od bekstva ne postoji, ako je upravo zbog toga i određen istražni zatvor.

"Ova odluka ne pruža sigurnost ni pravdu, već joj omogućava da izbegne odgovornost! Ovaj tragičan događaj ne sme proći neopaženo i bez pravedne kazne! Tražimo pravdu za naše najmilije i odgovarajuću kaznu za okrivljenu", napisao je Viktor Đerek koji je pokrenuo i peticiju tražeći pravdu za Katu i Stipu.

Peticija je u sredu prikupila više od 3.000 potpisa.

"Ovaj tragičan događaj ne sme proći neopaženo i bez pravedne kazne! Tražimo pravdu za naše najmilije i odgovarajuću kaznu za okrivljenu kako bi se sprečilo ponavljanje ovakvih tragedija. Našeg Stipu i Katu ništa neće vratiti, ali želimo pravdu za njih!

Vaša podrška nam je neophodna, molimo vas da podelite objavu i pomognete da ubuduće osiguramo da odgovorni snose posledice za svoje postupke. Pozivamo vas da zajedno podignemo svest o važnosti sigurnosti u saobraćaju i poštovanju zakona.

Neka sećanje na Katu i Stipu, njihov osmeh, ljubav i dobrotu zauvek živi u našim srcima.

Počivajte u miru, dragi naši", napisao je, između ostalog, njihov brat Viktor na Fejsbuku.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.