Gazdarica iz Hrvatske je gostima priredila iznenađenje: "Pošto skupo naplaćujem apartman, mogu bar ovo da uredim"
Sređivanje apartmana, Foto: Printscreen/Reddit

tiktok

Gazdarica iz Hrvatske je gostima priredila iznenađenje: "Pošto skupo naplaćujem apartman, mogu bar ovo da uredim"

Iznajmljivači često gledaju samo kako da izvuku što više novca od turista, ali to nije slučaj i sa njom

Objavljeno:

Iz sezone u sezonu sve su skuplje cene apartmana u Hrvatskoj. Iznajmljivači često gledaju samo kako da izvuku što više novca od turista.

Zbog toga hrvatske iznajmljivače bije loše glas i retki gosti uopšte imaju reči hvale o njima.

Jedna žena koja iznajmljuje apartman na obali objavila je na TikToku kako se ona posebno brine o potrebama svojih gostiju.

Ovaj video vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama i skupio je više od 100.000 lajkova i preko milion pregleda. u njemu iznajmljivačica objašnjava kako ona priprema hranu i piće gostima pre njihovog dolaska.

- Zamisli, od svih apartmana gost odabere da dođe baš kod tebe i prvo što mora da uradi je da ode u prodavnicu. Meni je to totalno glupo i baš zato se potrudim ljudima da odem u radnju pre nego što stignu, pogotovo ako dolaze na duže vreme. Apartmani su skupi i najmanje što možemo učiniti je da im damo nešto što oni ne očekuju, kao na primer malo hrane i pića - priča ona i nastavlja:

- Meni nema ništa draže nego kad me pitaju plaća li se to dodatno. Ja kažem ‘ne‘, i još dodam da za vreme boravka na plaži kraj kuće mogu besplatno da koriste pedaline, kajake i supove koliko god žele, i onda ono njihovo oduševljenje na licima. Meni je već to dovoljno da znam da se sav trud isplati. Ne samo to, takav gost će ti uvek ostaviti pozitivnu recenziju na Bookingu, a i rado će uzeti sadržaj koji se plaća.

Ljudi su bili oduševljeni njenim potezoim, pa su ostavljali mahom pozitivne komentare:

Njen potez izazvao je lavinu komentara korisnika TikToka i pohvale javnosti, pa se tako može videti hrpa pozitivnih poruka kao što su:

,,Bravo! To rade prave gazde!", ,,Predivan gest", ,,Poštovanje", ,,E, tako se to radi. To znači da vam je stalo da Vam gost bude zadovoljan".

@una.pletikosic

volim svoj summer job 💕 Apqrtmani Vukovic, web stranica je vukovic-rab.com

♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Bonus video:

04:19

CRVENO MORE JE OKIDAČ PRELIVANJA SUKOBA NA CEO SVET! Samardžija ukazao na NAJVEĆU OPASNOST PO SAD:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.