"BEOGRAĐANI NE ZNAJU NI DOBRO JUTRO DA KAŽU": Žena otišla na more i potkačila mnoge, pa joj se vratilo kao bumerang
Letovanje, Foto: Damir Dervišagić, Beta Dragan Gojić

loše komšije

"BEOGRAĐANI NE ZNAJU NI DOBRO JUTRO DA KAŽU": Žena otišla na more i potkačila mnoge, pa joj se vratilo kao bumerang

Kakvi su vaši utisci sa mora?

Objavljeno:

Jedna Beograđanka naljutila je veliki broj sugrađana kada ih je tokom letovanja na moru iskritikovala da su jako specifični po jednom pitanju.

Naime, ova žena na svom Iks profilu "Vila bez krila", objasnila je da je trenutno na moru, u vili u kojoj pored njene, letuju još tri porodice iz Beograda, ali od njih nije dobila ni "zdravo" niti "dobro jutro".

"U vili gde smo smešteni na moru, interesantno još tri porodice iz Beograda. Jutros pijem kafu na terasi, gospođa izađe na svoju, pogleda u mene i spusti pogled, bez 'zdravo, dobro jutro", piše u objavi.

"Samo sam navela primer davno, deca su bila mala, imali i mi i oni. Svi idemo na odmor da odmorimo od guzve, ljudi, posla, obaveza i zelimo mir sto apsolutno ne znaci da ne umes da kazes zdravo osobi do tebe na terasi. Pasce kruna s glave.", napisala je ona u tvitu ispod.

Mnogi Beograđani su se pronašli u objavi pa su mahom počeli da ostavljaju ljutite komentare.

"Kad sam na odmoru, uvek se javljam ljudima iz susednih apartmana, ali izbegavam zbližavanje, prosto na odmoru - odmaram. I od ljudi, i od svega što nmg da izbegnem inače, introvert sam i uživam u svom malom svetu kulturno je pozdraviti se, sve ostalo je stvar izbora.", napisala je jedna Beograđanka.

"Ajde ne smarajte, ne vidim da ste napisali da se ni vi niste javili gospođi koja je pognula glavu, bitno je naći dlaku u tuđem jajetu, izbaljezgati ovde gomilu gluposti od kojih se većini diže kosa na glavi, a odbrana je 'ja sam iz Beograda isto'. To što ste iz Beograda ne znači da niste pristupili poput kakvog populističkog političara i napisali ovakvo s**nje. Otišla da odmara tako što priča gluposti o drugima šta rade", napisao joj je jedan Beograđanin.

"Uvek biram destinacije gde se ne čuje srpski", glasio je još jedna komentar.

"Jedno bedno dobro jutro, nije to bas tako tesko", završila je tviterašica.

Bonus video:

00:24

Beograd nevreme

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.