Hrvatska policija traga za ovim mladićem: Osumnjičen je za jezivu stvar (FOTO)
Motociklista kog traže, Foto: PU splitsko dalmatinska

KOMŠIJE NA NOGAMA

Hrvatska policija traga za ovim mladićem: Osumnjičen je za jezivu stvar (FOTO)

Policija je pozvala sve građane da ukoliko imaju korisne informacije o osobi sa fotografije da ih o tome obaveste pozivom na broj 192

Objavljeno:

Policija u Splitu objavila je fotografiju mladića koji je osumnjičen da je naleteo na policajca u sredu uveče i tom prilikom ga teško povredio.

"Objavljujemo fotografiju muškarca kojeg dovodimo u vezu sa događajem od sinoć kada je u namernom naletu motocikla teško povređen policijski službenik i sprovodimo kriminalno istraživanje", saopštili su iz policije.

Policija je pozvala sve građane da ukoliko imaju korisne informacije o osobi sa fotografije da ih o tome obaveste pozivom na broj 192, obaveste najbližu policijsku stanicu ili na e-mail adresu splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Ranije su iz splitske bolnice rekli da policajca čeka operacija, ali da nije životno ugrožen. Policajca su hospitalizovali u Zavodu za ortopediju i traumatologiju klinike za kirurgiju KBC-a Split.

Motociklista kog traže
Motociklista kog traže foto: PU splitsko dalmatinska

Kako navode lokalni mediji, policajca koji je bio na dužnosti u sredu uveče je u centru Splita namerno udario motor i teško ga povredio, a potom pobegao, prenosi 24sata.hr.

"U odnosu na događaj od juče kada je prilikom postupanja došlo je do namernog udara motocikla u policijskog službenika koji je zadobio povrede i prevezen u splitsku bolnicu. Na mestu događaja obavljen je uviđaj. Motor je privremeno oduzet. Policijski službenik zadobio je tešku telesnu povredu noge i nalazi se u bolnici. U toku intenzivno traganje za vozačem motocikla", navodi se u saopštenju splitske policije.

Bonus video:

02:51

MERE BEZBEDNOSTI DIGNUTE NA NAJVIŠI NIVO, TESTOVE ČUVALA POLICIJA! Lukić: Nije postojao promil šanse da neko nešto zloupotrebi

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.