ZAGREBAČKI MATURANTI OTKIDAJU NA SRPSKE NARODANJAKE: Snimak zapalio region, kad su krenuli da NABRAJAJU... (VIDEO)
Zagrebački maturanti, Foto: Printscreen/youtube/Index.hr

REGION

ZAGREBAČKI MATURANTI OTKIDAJU NA SRPSKE NARODANJAKE: Snimak zapalio region, kad su krenuli da NABRAJAJU... (VIDEO)

Novinari su ih stoga pitali šta inače slušaju

Objavljeno:

Zagrebački portal Index.hr snimo je anketu sa tamošnjim maturantima koja je otkrila da muzika zaista ne poznaje granice, odnosno da najviše vole da slušaju narodnjake ili, kako ih oni zovu, "cajke".

Novinari Indexa proveli su proslavu poslednjeg dana škole sa zagrebačkim maturantima. Tokom njihovog slavlja u parku Bundek, gotovo svaka grupa učenika sa sobom je imala zvučnik iz kog se puštalo sve i svašta – od Vesne Pisarović do Sinana Sakića i Nikole Rokvića.

Novinari su ih stoga pitali šta inače slušaju. Bilo je tu raznih muzičkih ukusa: domaći trep, narodnjaci i ponešto domaćih pop izvođača.

„Stoja, Ceca, Lepa Brena“, rekla je jedna devojka. „Mocarta i tako to“, rekao je jedan mladić. „Samo Vesna Pisarović. Stari hitovi, jutro donosi kraj…“, dodao je drugi. „Jala, Buba, Relja, Sinan Sakić, Aleksandra Prijović", nabrojala je devojka.

Jednoj se devojci glazbeni ukus razlikuje. „Baks, Peki, Bore Balboa, cijela Yem produkcija, Miach, Hilje, Buntaj, sve to. I Đorđe Balašević“, rekla je ona. „I Grše obavezno“, dodao je njen prijatelj.

Celu anketu pogledajte u video snimku:

Bonus video:

19:43

CENTRALNI DNEVNIK 01.06.2024.

(Espreso/BlicŽena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.