Mladić (21) poginuo u nesreći u Pljevljima: Ostao zarobljen u smrskanom automobilu, nije mu bilo spasa!
Policija, Foto: RINA/Ustupljene fotografije

TRAGEDIJA

Mladić (21) poginuo u nesreći u Pljevljima: Ostao zarobljen u smrskanom automobilu, nije mu bilo spasa!

U vozilu su se nalazile tri mlađe osobe, a automobil je posle sletanja sa puta iz pravca Dajevića hana prema Pljevljima, bočno, sa strane vozača udarilo u bor pored puta

Objavljeno:

V. D. (21) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u Pljevljima.

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja Pljevlja i Hitne pomoći su sat iza ponoći učestvovali u mladića, koji je ostao zarobljen na mestu vozača u smrskanom automobilu "alfa romeo".

U vozilu su se nalazile tri mlađe osobe, a automobil je posle sletanja sa puta iz pravca Dajevića hana prema Pljevljima, bočno, sa strane vozača udarilo u bor pored puta.

Prema poslednjim informacijama, iako je po povređenog mladića rano jutros stigao helikopter, da bi se prevezao na lečenje u Podgoricu, mladić je i pored velikih napora lekara da mu spase život u jutarnjim satima podlegao teškim povredama, piše RTCG.

PV Informer piše i da su druga dvojica mladića koju su bila u automobilu povređena i da će jedan od njih helikopterom biti transportovan za Podgoricu zbog težine povreda.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.