Oglasio se Klinički centar u Sarajevu o smrti tinejdžerke (16) nakon vađenja zuba!
Tinejdžerka, Foto: Facebook

REGION POTRESEN

Oglasio se Klinički centar u Sarajevu o smrti tinejdžerke (16) nakon vađenja zuba!

Tačan uzrok smrti biće utvrđen nakon obdukcije, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo potvrdilo je da su pokrenute provere u vezi s ovim slučajem

Objavljeno:

U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) preminula je 16-godišnja devojka nakon što je doživela teške komplikacije tokom stomatološkog zahvata u privatnoj ordinaciji u Sarajevu.

KCUS je izdao saopštenje u vezi s ovim tragičnim događajem.

„Kolektiv KCUS-a izražava iskreno saučešće porodici povodom ovog nemilog događaja, pogibije šesnaestogodišnje devojčice. Kao profesionalci, koliko god bili spremni, smrt je uvek težak udarac, posebno kada je reč o mladoj osobi. Iz tog razloga, rukovodstvo KCUS-a i Ministarstvo zdravlja Kantona Sarajevo zatražili su sprovođenje internog stručnog nadzora nad celokupnim lečenjem pacijentkinje kako bi se utvrdile sve okolnosti i tačan tok lečenja,” stoji u saopštenju KCUS-a.

Podsećamo, nakon stomatološkog zahvata u privatnoj ordinaciji, devojčica je pretrpela ozbiljne komplikacije, zbog kojih je hitno prebačena u KCUS. I pored svih napora lekarskog tima da joj spasu život, nažalost, preminula je.

Tačan uzrok smrti biće utvrđen nakon obdukcije, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo potvrdilo je da su pokrenute provere u vezi s ovim slučajem.

„Postupak je u toku, preduzimaju se radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti smrti. S obzirom na to da se radi o maloletnoj osobi, iz Tužilaštva KS trenutno ne možemo pružiti više informacija,” saopšteno je za N1 iz Tužilaštva.

Bonus video:

00:45

OPERACIJA BRUHA JE BAR 60% DELO DEVOJKE! Era šokirao: Poželeo sam se seksa, ali je previše DIVLJA! Imam 77, a ne koristim hemiju

(Espreso/ N1/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.