"Gospodaru moj molim te...": Reči majke tinejdžerke koja je umrla nakon vađenja zuba u Sarajevu kidaju dušu!
Foto: Facebook

PRETUŽNO

"Gospodaru moj molim te...": Reči majke tinejdžerke koja je umrla nakon vađenja zuba u Sarajevu kidaju dušu!

Nakon što je izvađen zub u privatnoj ordinaciji, situacija se naglo pogoršala

Objavljeno: 13:27h

U emotivnoj objavi, majka tinejdžerke Dž. D. oprostila se od svoje voljene ćerke, koja je izgubila život u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu nakon teških komplikacija tokom stomatološkog zahvata.

"Pupoljak moj se vratio Gospodaru. Gospodaru moj molim te mom detetu podari najlepše mesto u dženetu. Zauvek u majkinom srcu i majkinim dovama", stoji u objavi.

Tinejdžerka će biti sahranjena danas u 16.15 sati na mezarju Nišan-Jarčedoli, prenosi Avaz.ba.

Prema informacijama, devojka je pre nekoliko dana u pratnji roditelja zatražila stomatološku pomoć zbog intenzivne zubobolje.

Nakon što je izvađen zub u privatnoj ordinaciji, situacija se naglo pogoršala. Gnoj iz zuba proširio se niz vrat, izazvavši ozbiljnu infekciju koja je rezultirala razvojem sepse.

Devojka je u kritičnom stanju hitno prebačena u KCUS, gde su lekari uložili maksimalne napore da je spase, ali, nažalost, komplikacije su bile fatalne.

Sarajevo
foto: Facebook

Sarajevom je odjeknula vest o njenom prerano okončanom životu, dok su se od tinejdžerke oprostili brojni prijatelji, kolege i poznanici koji su izrazili saučešće porodici.

Društvene mreže preplavljene su porukama tuge i sećanjima na zajedničke trenutke koje su mnogi podelili sa njom, ukazujući na dubok trag koji je ostavila u srcima svih koji su je poznavali.

Bonus video:

02:02

HAOS U STUDIJU Nakon osuda voditelja zbog ESTETSKIH OPERACIJA, žestoko uzvratila: Lako ti je kada si PSIHOPATA! EVO IDE PO NOŽ?

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.