Milani je monah dao blagoslov da decu nazove ovim moćnim imenima: Evo gde su sada najpoznatije četvorke u regionu!
Najpoznatije četvorke u regionu, Foto: Printscreen/ Facebook/ Snezana Kutlesic Stevic

"STIGLI U ZAVIČAJ"

Milani je monah dao blagoslov da decu nazove ovim moćnim imenima: Evo gde su sada najpoznatije četvorke u regionu!

Banjlučanka Milana Petrović se u januaru porodila u Sloveniji, a vest o rođenju njenih dečaka obišla je čitav region, s obzirom na to da je Milana majka prvih četvorki u istoriji Banjaluke i to začetih prirodnim putem

Objavljeno:

Možda najpoznatije četvorke u regionu, bebe Matej, Marko, Luka i Jovan Petrović, koje je ove zime u Ljubljani na svet donela hrabra mama Milana, stigle su u Banjaluku.

Banjlučanka Milana Petrović se u januaru porodila u Sloveniji, a vest o rođenju njenih dečaka obišla je čitav region, s obzirom na to da je Milana majka prvih četvorki u istoriji Banjaluke i to začetih prirodnim putem.

Dodatno su veliku pažnju svih u regionu privukla i imena koje su ona i njen suprug Nemanja dali deci.

"Dok sam bila trudna, sa suprugom sam išla u veliku svetinju, naš manastir Krka. Tada smo monahu rekli da nosim četiri dečaka i on nam je dao blagoslov da nam deca nose imena po četiri apostola. Nama su se, takođe, mnogo svidela jer su to imena sa jakom simbolikom", rekla je Milana ranije za medije.

Inače, dečaci su rođeni carskim rezom u 31. nedelji trudnoće. Matej je imao 1.450 grama, Luka tek 1.030, Marko 1.420, a Jovan 1.280. Neko vreme su morali da budu i u inkubatoru, ali su srećom došli kući i rastu u velike i prelepe momke, pod budnim okom njihovog starijeg brata Konstantina, kojeg su Milana i Nemanja dobili u februaru 2019. godine.

Porodica inače godinama živi i radi u Sloveniji, a sada su posetili i Banjaluku, i tamo su privukli veliku pažnju.

Fotografije "čuvene četvorke" objavila je na svom Fejsbuk profilu Snežana Kutlešić Stević, odbornik SNSD u Skupštini grada.

"Proslavili smo njihov dolazak. Nek su nam živi i zdravi", napisala je u objavi uz fotografije presrećne porodice.

Objava je odmah privukla veliku pažnju javnosti, pa su se osim lajkova ređali brojni komentari u kojima su građani Milani i Nemanji želeli sve najbolje.

"Srećno stigli u zavičaj", "Predivni ste, bebice su veliki blagoslov! Preslatki su", "Bogatstvo. Dobro došli, živi i zdravi bili", pisali su građani u komentarima na post.

Bonus video:

06:08

OVO JE DOKTORKA KOJA JE SPASILA BEBU U NOVOM PAZARU! Dete bilo u VEOMA kritičnom stanju, opisala kako ga je reanimirala!

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.