Hrvatica isprozivala turiste, a onda se oglasio Srbin i sve ućutkao! Ovo niko nije očekivao, region u šoku (VIDEO)
Hrvatska i Srbija, Foto: Profimedia, Espreso ilustracija

letovanje u hrvatskoj

Hrvatica isprozivala turiste, a onda se oglasio Srbin i sve ućutkao! Ovo niko nije očekivao, region u šoku (VIDEO)

Kako je navela u snimku turiste niko ne tera da dolaze ovde

Objavljeno:

Hrvatska influenserka napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama snimkom u kojem je turiste optužila kako svi vole lepe slike, a kad treba da se naplati - kreće kukanje.

Azra je podelila snimak kroz koji je pitala sve one koji kukaju na cene sa Jadrana, zbog čega dolaze u Hrvatsku, ako ne žele da potroše novac tokom letovanja.

Kako je navela u snimku turiste niko ne tera da dolaze ovde:

"Hrvatska vam je preskupa? A, da li vas neko tera da dođete u Hrvatsku? Da li ste prisiljeni? A svi hoćete da se uslikate u restoranu na obali, da objavite na društvenim mrežama, kako uživate na moru i kako vam je život prekrasan. I onda kukate da vam je sve skupo. Ostani na plaži i jedi paštetu i neće ti biti skupo." počela je Azra, pa nastavila:

"Kukali ste i pre deset godina da je skupo, pa kukate i sada. Svake godine ista priča i opet dolazite. Ako niste spreman potrošiti nemoj trošiti. A vi, da li žalite što potrošite malo više da bi uživali? Troši, uživaj, opusti se i ne kukaj, jedan je život, život je kratak ", napisala je ona.

@az_explores_ Hrvataka preskupa? Cijene visoke? Svi kukaju a svi dolaze i troše. Malo čudno. #croatia #split #zadar #dubrovnik #pula #croatia🇭🇷 #urlaub #germany #holiday #foryoupage ♬ original sound - AZ Explores

U komentarima koji su nastupili veliki broj ljudi nije se složio sa njenim snimkom, navodeći kako je sve preskupo. Jedan od komentara sa najviše lajkovao došao je od primorca:

"Radim na moru i pašteta je preskupa, ledeni čaj 2,47 evra. Dao Bog da propala sezona", napisao je on.

"Fora je sto ni lokalci nemaju novca za to more", "Kugla sladoleda 7 evra", "Nije skupo, preskupo je", smenjivala su se dalje mišljenja.

Međutim, jedan komentar je iznenadio sve. Došao je od jednog Srbina, koji je poslao pozdrav Azri navodeći kako je hrvatski deo Jadrana najlepše more na svetu.

"Najlepše more na svetu. Pozdrav iz Beograda", kratko je napisao on.

Bonus video:

03:58

KOMŠIJA DRAGANA NIKOLIĆA I MILENE DRAVIĆ OTKRIO KAKO JE GLUMAČKI PAR PROVODIO LETO: Gaga voleo vino, a imao je jedan poseban hobi

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.