U Drini pronađeno i telo drugog utopljenika iz Zvornika koji je nestao pre dva dana! Tragičan kraj potrage
Foto: Slađana Stojanović/Ilustracija

TUGA!

U Drini pronađeno i telo drugog utopljenika iz Zvornika koji je nestao pre dva dana! Tragičan kraj potrage

Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno je 12. juna oko 17.35 časova da su u Drini, u mestu Kozluk, grad Zvornik, nestala dva lica, nakon čega se policija u saradnji sa drugim službama uključila u potragu za nestalim licima

Objavljeno:

Telo muškarca čiji su inicijali P.T. (44) iz Zvornika, koji je nestao pre dva dana u Drini u blizini Kozluka, pronađeno je danas na obali Drine u blizini naselja Johovac kod Bijeljine, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

Telo je, kako prenosi Avaz, pronašao prolaznik koji je javio policiji da se na obali Drine nalazi telo muškarca.

Telo muškarca inicijala K.T. (29), koji je nestao u Drini zajedno sa P.T. pronašli su juče pripadnici ronilačkog tima Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji su sa pripadnicima Policijske uprave Zvornik tragali za nestalim licima.

Telo K.T. pronađeno je oko 70 metara od mesta nestanka u Drini u blizini Kozluka, gde je reka duboka oko dva metra.

Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno je 12. juna oko 17.35 časova da su u Drini, u mestu Kozluk, grad Zvornik, nestala dva lica, nakon čega se policija u saradnji sa drugim službama uključila u potragu za nestalim licima.

Lice P.T. (44), prema nezvaničnim informacijama, pokušalo je da spasi lice K.T. koje je ponela voda, nakon čega su oba nestala u Drini.

Bonus video:

01:42

Kako izbeći tragediju na plivanju?

(Espreso/ Avaz/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.