Sedmoro ubijenih, među njima i petogodišnje dete! Dve pucnjave u istom danu u Alabami
Američka policija, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

HOROR

Sedmoro ubijenih, među njima i petogodišnje dete! Dve pucnjave u istom danu u Alabami

Istražitelji veruju da su oni bili žrtve "ciljane pucnjave" pre nego što je osumnjičeni pobegao u vozilu

Objavljeno:

Četiri osobe su poginule u pucnjavi sa više žrtava u noćnom klubu u Birmingemu kasno u subotu, dok su u ranijoj pucnjavi ispred kuće u gradu poginule tri osobe, uključujući i malo dete, saopštila je policija u Alabami.

- Policajci su odgovorili nešto posle 23 sata (po lokalnom vremenu) na prijavu da je više ljudi upucano ispred noćnog kluba - rekao je službenik policije u Birmingemu Truman Ficdžerald u video snimku objavljenom na društvenim mrežama.

Vatrogasno-spasilačko osoblje Birmingema proglasilo je smrt jednog čoveka na trotoaru u blizini noćnog kluba. Dve žene su proglašene mrtvima u klubu, dok je drugi muškarac proglašen mrtvim u bolnici u Birmingemu, gde je najmanje devet dodatnih žrtava lečeno od prostrelnih rana, rekao je on.

Dve pucnjave u jednom danu

Istražitelji veruju da je najmanje jedan osumnjičeni pucao u noćni klub sa ulice, dok je dalja istraga u toku.

Pored toga, policija je odgovorila oko 17.20 časova na izveštaj o saobraćajnoj nesreći u Birmingemu. Policija je pronašla automobil u koji je, kako se činilo, pucano, u dvorištu kuće, rekao je Ficdžerald.

U vozilu su pronađena tela muškarca, žena i malog dečaka za kojeg se veruje da je imao pet godina i koji je zadobio prostrelne rane, ali nije precizirano gde.

Istražitelji veruju da su oni bili žrtve "ciljane pucnjave" pre nego što je osumnjičeni pobegao u vozilu, rekao je Ficdžerald.

Bonus video:

01:04

PUCNJAVA I TUČA U ZVEZDARSKOM PARKU?! Muškarac (46) sa prostrelnom ranom prevezen u bolnicu! Sumnja se na OVA DVA UZROKA incidenta

(Espreso/ Blic/ Guardian/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.