LEPA NINA SE CELOG ŽIVOTA BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU KOJA JE SPREČAVA DA NORMALNO HODA: Sada su stigle LEPE VESTI
Nina Kapetanović, Foto: Facebook/Pomozi.ba

borba za život

LEPA NINA SE CELOG ŽIVOTA BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU KOJA JE SPREČAVA DA NORMALNO HODA: Sada su stigle LEPE VESTI

Ova hrabra devojka je rođena sa komplikovanom koštanom anomalijom koja zahvata mišićno-koštani sistem

Objavljeno:

Sjajne vesti stižu iz Sarajeva! Novac za lečenje lepe Nine Kapetanović, studentkinje medicine, je prikupljen javljaju Nezavisne.

Sa samo 22 godine, njena životna želja je da postane doktorka ortopedije i pomaže drugima da se izbore sa bolešću, koju nažalost i sama ima.

Naime, ova hrabra devojka je rođena sa komplikovanom koštanom anomalijom koja zahvata mišićno-koštani sistem i čitav život vodi borbu kako bi mogla normalno da hoda.

Prvu operaciju imala je 2017. godine kada su joj ugrađeni fiksatori u Egiptu zbog deformiteta nogu. Godinu dana je bila potpuno nepokretna. Zbog te operacije i nemogućnosti lečenja u BiH, njeni roditelji su bili primorani da uzmu kredit.

Međutim, prilikom vađenja fiksatora u BiH dešava se stravična komplikacija gde bakterija dospeva u butnu kost te uzrokuje infekciju. Zbog toga ima konstantne, intenzivne bolove. Kost joj je trenutno u kritičnom stanju.

Nada za izlečenje je ugradnja implanta obloženim lekom, čiji je vek trajanja 10 godina. Ovaj implantat bi joj omogućio bolju pokretnost te sačuvao kost od daljeg propadanja.

Za taj tretman joj je bilo potrebno 7.500 evra, a preko udruženja Pomozi.ba, sredstva su prikupljena.

Bonus video:

01:42

DOKTORKA JE ZNALA DA IMA LEUKEMIJU, ALI NAM NIJE REKLA Inicijativa za Gavrila: Ako se bolest ne vrati kroz 5 godina biće izlečen

(Espreso/Telegraf.rs/M.P./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.