Novak Đoković odbio da otkrije veliku tajnu: Šta se desilo na Olimpijskim igrama u Parizu?
Novak Đoković, Foto: Michael Baucher - Panoramic/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

misterija

Novak Đoković odbio da otkrije veliku tajnu: Šta se desilo na Olimpijskim igrama u Parizu?

Dao je diplomatski odgovor

Objavljeno: 21:41h

Najbolji srpski sportista u istoriji Novak Đoković gostovao je u emisiji "Putem šampiona" na RTS-u i tom prilikom se podsetio razgovora koji je imao sa veterpolistima na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Delfini" su jako loše otvorili turir, da bi potom ostvarili nezapamćen uspeh i doneli Srbiji treće uzastapno zlato na najvećoj sportskoj smotri.

Ipak, nije želeo previše da otkriva...

Vaterpolo reprezentacija Srbije
Vaterpolo reprezentacija Srbijefoto: Andreas SOLARO / AFP / Profimedia

- Situacija sa zlatnim vaterpolistima nije bila planirana. Neki su pričali o tome u javnosti. Nisam hteo da pričam o tome, ne želim da otkrijem šta sam im rekao u sobi. Došao sam, a oni su imali timski sastanak i nisu bili u dobrom raspoloženju. Počeli su da sumnjaju u sebe, a oni su nas toliko puta obradovovali. Niko nikad kao oni. Svaka utakmica njima, bilo klupska ili reprezentativna, mora pobeda. Ako nije, to je smak sveta. Više sam delio svoja iskustva, jer su me zamolili iz misije da posvetim svoje vreme i uđem u njihovu prostoriju. Oni su bili iznenađeni, i ja sam bio. Sve je bilo spontano. Ali, iako nismo u istom sportu, imamo puno zajedničkih imenitenja koji povezuju naše sportove. Iz opšte perspektive, možemo da pričamo o istim ili sličnim stvarima. Ne volim da dajem savete, ali volim da podelim svoje iskustvo i onda mi je drago ako se neko pronađe u tome. Ali, nemojte meni da pripisujete njihovo zlato - nasmejao se Đoković.

Bonus video:

00:16

Novak Đoković, Ju-Es open, Njujork

(Espreso sport/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.