"Vreme je da završiš karijeru, koliko još?" Jelena Đoković pritiska Novaka?
Jelena i Novak Đoković, Foto: Starsport

odakle ovo?

"Vreme je da završiš karijeru, koliko još?" Jelena Đoković pritiska Novaka?

Sve glasnija priča o kraju karijere

Objavljeno: 15:32h

Nikada Martina Navratilova nije krila da ne simpatiše Novaka Đokovića, a ovog puta mu je otvoreno rekla da je vreme da se penzioniše.

Bivša prva teniserka sveta je u razgovoru za "Skaj Sports" govorila o motivaciji najboljeg tenisera današnjice i zapitala se gde je za njega krajnja granica.

- Dobio je što je želeo, zlatnu olimpijsku medalju, ali mislim da i dalje želi u 25. grend slem titulu kako bi imao jednu više od Margaret Kort. Vreme ne radi za njega, i možda je već pomalo i potrošen, jer u poslednjem meču u Njujorku nije ličio na sebe. Sve je tu tome koliko je još ostalo vatre u njemu. Ako ta vatra još gori, nikada neću reći, ne bi trebalo da igraš, jer to neće narušiti njegov legat. On je neverovatno dobar - kaže Navratilova.

Đoković i Martina Navratilova
Đoković i Martina Navratilovafoto: Warner/Tollworthy / Goff Photos / Profimedia

Smatra da je vreme da se posveti porodici i tvrdi da njegova supruga jedva čeka njegov kraj karijere.

- Sigurna sam da mu supruga govori, 'vreme je da završiš karijeru, koliko ti je toga još potrebno? Možda još samo jednu. S druge strane, ako osvoji Australijan open, on će svakako želeti da igra na Rolan Garosu i Vimbldonu, zar ne? Neće prestati tek tako. To je na njemu. U svakom slučaju, ne možete da ga kritikujete jer ima fantastičnu karijeru. Ja bih se verovatno povukla, ali ako voli da igra, što da ne uradi to?- zaključila je Martina.

Bonus video:

00:16

Novak Đoković, Ju-Es open, Njujork

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.