''Alkaras je uvek prašio Novaka'': Šok izjava posle Đokovićevog zlata na OI!
Novak Đoković i Jelena Đoković, Foto: Starsport

ZANIMLJIVO

''Alkaras je uvek prašio Novaka'': Šok izjava posle Đokovićevog zlata na OI!

Pričao je iskreno i bez dlake na jeziku

Objavljeno: 16:41h

Legendarni bokser i svetski šampion - Majk Tajson, gostovao je u podkastu Logana Pola, gde je između ostalog, pričao o najvećem teniseru ikada - Novaku Đokoviću.

- Đoković, Đoković je moj čovek - kaže jedan od najpopularnijih sportista u istoriji.

Majk Tajson
Majk Tajson foto: Daniel McGregor-Huyer/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Nisam očekivao da će Đoković dobiti Alkarasa u finalu OI. Uvek ga je prašio i zbog toga sam umeo ozbiljno da pobesnim.

Tajson ima neraskidivu vezu sa tenisom zbog ćerke Milan koja trenira ovaj sport, čak je bila i kod čuvenog trenera Patrika Muratoglua.

- Tenis je proširio moje horizonte. Promenio mi je život. Dobro je kad nešto radite i zarađujete novac, ali to ne može biti veće od moje ćerke i njenog igranja tenisa.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Starsport

- Ona je veća od svega. Vidim da je postala nešto veće zahvaljujući tenisu. Ima veliko samopouzdanje zbog toga - objasnio je Tajson.

Podsetimo, Novak Đoković će učestvovati na predstojećem US openu i poslednjem grend slemu u ovoj godini, gde će Srbin pokušati da se domogne novog najsjajnijeg odličja, što bi za njega bilo 25. put, kada pričamo o najvećim teniskim turnirma, odnosno - grend slemovima.

Pomenti slem u Americi, biće održan od 26. avgusta do 8. septembra, pa ćemo u tom periodu gledati najvećeg tenisera ikada, kako korača, nadamo se, posle zlata na Olimpijskim igrama, sada, ponovo, do pehara, namenjenog šampionu, ovoga puta, US opena.

Bonus video:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.