KLJUČNU ULOGU IMAO NIŠLIJA! Otkriveni detalji Novakove operacije (FOTO)
Ukazivanje pomoći Novaku Đokoviću, Foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia

POMOĆ PRIJATELJA

KLJUČNU ULOGU IMAO NIŠLIJA! Otkriveni detalji Novakove operacije (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena počeo je proces oporavka

Objavljeno:

Novak Đoković operisan je u sredu ujutru pošto je doživeo povredu meniskusa kolena u osmini finala Rolan Garosa zbog čega je odustao od daljeg turnira.

Najbolji teniser svih vremena počeo je proces oporavka, a ugledni francuski sportski list Ekip donosi detalje operacije Srbina.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/YOAN VALAT

- Srbin je imao manju operaciju u Parizu i nada se da će se vratiti na teren što je pre moguće. Ovog puta nije dugo čekao. Dok je prošli put čekao dve godine na operaciju lakta 2018. Novak Đoković koji ne želi nikakve hirurške intervencije samo je nekoliko minuta razmišljao pre nego što je doktoru Antoanu Gerometi, ortopedu sportske klinike u Parizu, dao zeleno svetlo da uradi artroskopiju desnog kolena posle povrede koju je zaradio u meču sa Fransiskom Serundolom. Operacija je odrađena ujutru bez problema i trajala je 15 minuta, koliko je specialisti bilo potrebno da izvadi prilično veliki meniskus - piše u Ekipu.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/CAROLINE BLUMBERG

Ključnu ulogu u operaciji imao je Nikola Karabatić, najbolji rukometaš svih vremena na čijem je oproštajnom meču bio i Novak.

Novak Đoković i Nikola Karabatić
Novak Đoković i Nikola Karabatićfoto: Alexandre Martins/DPPI/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rođeni Nišlija je preporučio lekara Gerometu jer je i sam svojevremeno operisao koleno kod njega i još uvek je aktivni sportista u 40. godini.

Bonus video:

02:30

FIZIJATAR OTKRIO KAKO SE NOVAK TAČNO POVREDIO! Dr Žarko Radović: Oporavak traje 3-4 nedelje, ali operacija MOŽE SVE DA PROMENI

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.