PA, GDE JE TO ZALUTAO VILDOZIN POGLED: Bivši igrač Zvezde ima pravu BOMBU pored sebe - srpska odbojkašica PUCA FOTO
Luka Vildoza, Foto: lucavildoza/Instagram

OPA

PA, GDE JE TO ZALUTAO VILDOZIN POGLED: Bivši igrač Zvezde ima pravu BOMBU pored sebe - srpska odbojkašica PUCA FOTO

Ovo morate da vidite

Objavljeno: 21:06h

Luka Vildoza, bivši igrač Crvene zvezde uživa u vezi sa prelepom srpskom odbojkašicom Milicom Tasić. Vildoza je u Zvezdu i Beograd došao sa španskom lepoticom Ainarom Hihon, a iz njega otišao sa zanosnom srpskom odbojkašicom Milicom Tasić.

Došao je na Mali Kalemegdan 2022. godine, a otišao odmah čim se završila finalna serija ABA lige s Partizanom i pojačao je Panatinaikos.

Luka Vildoza u dresu Crvene zvezde
Luka Vildoza u dresu Crvene zvezde foto: Starsport

U grčkom velikanu nikako da se adaptira, ali je i dalje u vezi sa lepom Milicom. Spekuliše se da neće ostajati u timu Atamana i naredne sezone, sa kojim je ove sezone osvojio trofej Evrolige, pa se kao jedna od njegovih narednih destinacija pominje Partizan, što bi ako bi pristao da obuče crno-beli dres, bio veliki udarac za Zvezdu.

Milica Tasić i Luka Vildoza su zajedno skoro godinu dana, a jedno vreme se spekulisalo da između njega i poznate pevačice Teodore Džehverović ima nešto, međutim, sve su to bile samo prazne priče.

Milica i Luka uživaju u ljubavi i često objavljuju slike njih dvoje i dele zajedničke trenutke sa javnošću, a sada su nastavili ''tradiciju'' i još jednom u nizu, objavom zapalili društvene mreže.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso/ Iva Krga )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.