STK Ugrinovci nastavlja sa brušenjem stonoteniskih talenata: Istorija kojom se ponose! (FOTO)
STK Ugrinovci, Foto: Printscreen/Instagram/STK Ugrinovci

kapa dole

STK Ugrinovci nastavlja sa brušenjem stonoteniskih talenata: Istorija kojom se ponose! (FOTO)

Vrši se upis novih članova

Objavljeno:
D T

Početak nove školske godine je je znak da se u jednom malom sremačkom mestu, u Ugrinovcima, kreće i sa omiljenom sportskom aktivnošću - stonitenisom.

Klub koji postoji više od tri decenija decenije, doživeo je mnogobrojne uspone i padove kroz istoriju, a upornost idejnog tvorca ideje rada sa mladim igračima, Miloradom Tufegdžićem, ponovo vrši upis mladih talenata.

STK UGRINOVCI svake godine vrši upis novih članova:

- Deco, dođite i trenirajte ovaj lepi sport u klubu koji ima jednu od najboljih stonoteniskih skola u Srbiji, a to potvrđuju naši dugogodišnji rezultati i veliki broj igraca koji svoje trenersko i igracko znanje pronose po celom svetu.

- Treninge vode Miloš Tarabic i Milorad Tufegdzic, a stručni konsultant je Marić Vladimir, koji se trenutno nalazi u Parizu kao trener paraolimpijske reprezentacije i gde je njegov igrac obezbedio medalju. Dođite i osetite slast pobede u sportu - stoji u bjavi STK Ugrinovci.

Stonoteniski klub Ugrinovci je osnovan 1989. godine na inicijativu grupe entuzijasta kao udruženje. Reč je o klubu sa velikom tradicijom razvoja mladih igrača.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.