Da li je ovo kraj? Ništa od zlata u Parizu!
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: Martin BERNETTI / AFP / Profimedia

sve je rekao

Da li je ovo kraj? Ništa od zlata u Parizu!

Teška srca i iskreno

Objavljeno:

Najveći teniser na svetu Novak Đoković savladao je u drugom kolu olimpijskog turnira velikog rivala, Španca Rafaela Nadala sa 2:0 u setovima.

Nakon meča, na konferenciji za medije, Nadal je otvorio dušu, poručivši da je kraj karijere blizu...

- Svaki dan, ljudi svaki dan želite da se penzionišem. Pokušavam da uradim najboje svaki dan. Ne mogu svakog dana da razmišljam da li mi je poslednji meč ili ne. Ja sam taj koji odlučuje, ali ko zna. Ako osetim da ne mogu više fizički da podnesem, da nisam dovoljno dobar završiću. I dalje uživam u svemu ovome. Pretrpeo sam dosta povreda tokom poslednje dve sezone, ako osetim da nisam spreman da nastavim dalje, staću i javiću vam. Ne mislim svaki dan o tome - kaže Nadal i dodaje:

Rafael Nadal
Rafael Nadalfoto: EPA/FRANCK ROBICHON

- To je deo zivota, sve što ima početak će imati i svoj kraj… Nedostajaće mi da igram tenis, kao i svim profeionalcima koji ga igraju skoro čitav svoj život i vole to što rade. Meni će nedostajati adrenalin koji osećam dok igram, ali ne mogu da se žalim. Igrao sam 20 godina, ostvario mnogo više od onoga o čemu sam mogao da sanjam. Moj poslednji meč ovde, prihvatam na miru. Nisam spreman da igram na najvišem nivou - rekao je Nadal.

Bonus video:

00:34

STAVLJENA TAČKA NA NOVAKA! Brajović otkrio šta da očekujemo od US Opena: Nadal ima lak put ALI JE OVO TIHI FAVORIT TURNIRA

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.