"On je svetac koji hoda zemljom..." Tata devojčice kojoj je Novak pomogao upoznao Đokovića posle četiri godine
Stefan Markuljević i Novak Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/markuljevicstefan

DIRLJIV SUSRET

"On je svetac koji hoda zemljom..." Tata devojčice kojoj je Novak pomogao upoznao Đokovića posle četiri godine

Najbolji teniser svih vremena finansirao je privatni let da Sofija što pre stigne na lečenje u SAD, a tamo je primila terapiju Zolgensmom, najskupljim lekom na svetu

Objavljeno: 09:58h
Veljko Petrović

Novak Đoković je svojevremeno pomogao maloj Sofiji Markuljević da ode u Sjedinjene Američke Države po najskuplji lek na svetu.

Stefan, otac male Sofije dočekao je da upozna najboljeg tenisera svih vremena i to na Olimpijskim igrama u Parizu.

Novak je 2020. godine finansirao privatni let da Sofija što pre stigne na lečenje u SAD, a tamo je primila terapiju Zolgensmom, najskupljim lekom na svetu.

Njoj je ranije dijagnostikovana retka bolest, spinalna mišićna atrofija tip 1.

- Neverovatno, 28. jula 2020. godine, preko zajedničkog prijatelja, javio nam se naš veliki Novak Đoković kako bi pomogao da Sofija što pre ode po lek. Zahvalili smo se, naravno, ali do ličnog kontakta nije došlo. Često sam razmišljao o tome, kako će izgledati naš susret jednog dana, jer za mene lično, pored sportskih uspeha, on je svetac koji hoda zemljom. 28. jula 2024. godine, četiri godine kasnije, imao sam priliku lično da ga zagrlim i da mu se zahvalim. Ne postoje reči koje mogu da opišu zahvalnost i poštovanje koje imam. HVALA za sve što si uradio za Sofiju i moju porodicu. Slava Bogu - napisao je Stefan na Instagramu.

Bonus video:

03:32

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ OBORILI INTERNET! Pojavili se na svečanosti u Parizu i ZAPALILI javnost! Svi pričaju o srpskom paru!

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.