Sve gori! Težak udar Miška Ražnatović zbog reči Nebojše Čovića!
Težak udar Miška Ražnatović zbog reči Nebojše Čovića, Foto: Starsport

žestoko

Sve gori! Težak udar Miška Ražnatović zbog reči Nebojše Čovića!

"To nije istina"

Objavljeno: 15:15h

Košarkaški agent Miodrag Ražnatović demantovao je navode predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića.

Konferencija KK Crvena zvezda povodom početka sezone na kojoj će se obratiti predsednik kluba Nebojša Čović i predsednik Upravnog Odbora Željko Drčelić održava se u petak u 12 časova na Malom Kalemegdanu. Nebojša Čović se tokom konferencije za medije oglasio i povodom odlaska Nikole Topića u NBA ligu.

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

- Topić je otišao u NBA, Zvezda je dobila dva miliona dolara. Od čega je 200.000 dato menadžeru. Što se tiče mladih igrača, Zvezda sa tim ne može sama da se bori. Nepohodno je da naš savez i FIBA zauzmu stavove. Ovim je ugrožena kompletna evropska košarka. Mladi igrač sa 18 godina odmah dobija 200.000, smeštaj, hranu i fakultet. To niko ovde ne može da mu da, čak i u Evropi. Neki igrači iz Crne Gore su išli i na 700-8000 hiljada dolara. Moramo da dođemo do zaštite kako bi zaštitili kvalitet igrača. To jeste veliki odliv mladih igrača, mada naši idu u Italiju, Špoaniju i Tursku. Kad igrate EL, jako teško razigravate mlade igrače. Zato je potrebna reorganizacija i kad su lige u pitanju. I preispitivanje ABA lige. Ako ne vodi u Evropu, onda nema smisla. Onda naša liga mora da vodi, a mi nismo ni to postigli. Moramo zajednički da se izborimo za pozicije - rekao je Čović.

Nakon toga je stigao odgovor Topićevog agenta Miodraga Miška Ražnatovića. - Ova izjava je potpuno netačna! Crvena zvezda menadžeru nije dala ništa, a isplatila je 7,5 % Megi, klubu u čijem dresu je Topić odigrao 72,2% mečeva prošlogodišnje sezone! 7,5% od 2 miliona iznosi 150.000 - napisao je Ražnatović.

Bonus video:

01:31

Nebojša Čović - novogodišnji koktel

(Espreso sport/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.