Kevin Panter konačno otvorio dušu nakon odlaska iz Partizana i progovorio o svemu!
Kevin Panter i Željko Obradović, Foto: Starsport

istina

Kevin Panter konačno otvorio dušu nakon odlaska iz Partizana i progovorio o svemu!

"Ima tu svakakvih stvari"

Objavljeno:

Bivši kapiten Partizana Kevin Panter napustio je crno-bele ovog leta i pojačao Barselonu.

On je u intervjuu za klupsku televiziju katalonskog kluba govorio o ambicijama ekipe, ali i određenim stvarima koji i baš nemaju veze sa košarkom:

Kevin Panter i Željko Obradović
Kevin Panter i Željko Obradovićfoto: Starsport

- Želimo da osvojimo Evroligu, Endesa ligu i sve ostale moguće trofeje u takmičenjima čiji smo deo. Gde sam god igrao velikim delom sam bio uspešan. Želim da napredujem kao osoba, kao igrač i da svakim danom budem sve bolji. To je za mene najveća stvar - istakao je bivši kapiten crno-belih.

Na jedno pitanje nije imao odgovor.

- Kada sam bio mlađi, moj san je bio zaigrati u NBA ligi. Kada odrastate u Americi, to je sve o čemu se priča na čemu se radi i o čemu se sanja. Da li je NBA liga sada moj san? Da budem potpuno iskren, zaista ne znam. Trebalo bi da jeste, ali kako vreme prolazi sazrevate i na neke stvari gledate drugačije. Promenilo se mnogo toga. U jednom trenutku shvatite i neke stvari koje uopšte nemaju veze sa košarkom - objasnio je Panter.

Kevin Panter
Kevin Panterfoto: Starsport

Saigrače i te kako poznaje, te tu nema problema. - Igrao sam protiv njih toliko puta, nije bilo teško uklopiti se. Lako je komunicirati s njima i nema problema. Na nama je da sada shvatimo da smo svi deo jedne celine i na tome treba da radimo - zaključio je Panter u razgovoru za klupsku televiziju Barselone.

Bonus video:

00:02

Kevin Panter brzo izašao iz arene sa treninga

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.