Izbačen! Pulen Željka Obradovića izazvao incident, ovo se ne prašta!
Željko Obradović, Foto: FOTO: SC Derby/Filip Filipović

haos

Izbačen! Pulen Željka Obradovića izazvao incident, ovo se ne prašta!

Trener Partizana će biti besan

Objavljeno: 07:26h

Mladi igrač Partizana Aleksa Dimitrijević izazvao je pravi haos tokom meča sa juniorskim timom.

Crno-beli su savladali ekipu Mladost Veba sa 73:66 u okviru kvalifikacija za Jedinstvenu juniorsku ligu, a meč koji je igran u maloj sali Beogradske arene obeležio je jedan veliki incident.

Naime, kako prenose domaći mediji, prvotimac kluba iz Humske Aleksa Dimitrijević, koji je ustupljen juniorima za ovaj meč kako bi im pomogao da dođu do važne pobede, bio je glavni akter nemiolih scena.

Navodno, igrač Partizana je u jednom trenutku bio žrtva nesportskog faula, nakon čega je napao sudiju sa kojim je došlo i do fizičkog kontakta, čime je momentalno zaradio drugu tehničku grešku, koja ga je automatski isključila iz utakmice.

Dimitrijević se vrlo brzo presvukao i vratio se u salu, gde se grupisao sa navijačima koji su stajali iza koša, pa je navodno i poveo navijanje grupe koja je sve vreme bila na ivici upada na teren. Zbog toga su ih arbitri poslali na tribine, daleko od parketa.

Tada su se u celu priču uključili i njegovi roditelji, pošto je navodno Aleksina majka prvo verbalno napala sudiju, dok je istog čoveka njegov otac gurnuo ramenom.

Bonus video:

00:34

partizan, zvezda, ispraćaj

(Espreso sport/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.