Vraća se Džejms Naneli, a potpisuje i Bili Beron?
Vraća se Džejms Naneli, a potpisuje i Bili Beron?, Foto: Starsport/Montaža

brutalni igrači

Vraća se Džejms Naneli, a potpisuje i Bili Beron?

Veliki igrači i još veća pojačanja

Objavljeno: 21:42h
D T

Sezona u evropskoj košarci još uvek nije počela, a uveliko se govori o pojačanjima, iako je većina klubova u Evroligi gotovo popunila svoje rostere.

KK Partizan i KK Crvena zvezda, napravili su dobar posao na letošnjoj transfer pijaci, međutim, navijači večitih rivala još uvek prizivaju potpise nekih novih lica u svojim voljenim klubovima.

KK Crvena zvezda, KK Partizan, Večiti derbi, Željko Obradović, Janis Sferopulos
foto: Starsport©

Na tržištu je ostao mali broj slobodnih evroligaških igrača, a reč je o sjajnim i iskusnim košarkašima.

Džejms Naneli, Riki Rubio, Bili Baron i Raul Neto predvode dugačku listu igrača koji su još uvek na raspolaganju iz sezone Evrolige 2023/2024 i koji bi mogli značajno da pojačaju timove uoči nove sezone, piše "Basket news".

1 / 7 Foto: Starsport

Prtizan se nedavno rastao od Nanelija, nažalost uz dosta ružnih reči na društvenim mrežama. Dileme nema da Naneli, iako je zagazio u 36. godinu života, još uvek može da da ogroman doprinos nekoj od evroligaških ekipa. Za oproštaj je rano, pa se očekuje povratak na evroligaške parkete fantastičnog "crnog strelca".

Riki Rubio
Riki Rubiofoto: EPA/Enric Fontcuberta

O iskustvo Rubija i Neta na pleju je suvišno i govoriti... Nema tima kojima ovi košarkaši ne bi legli kao kec na deset. Sa druge strane, uprkos brojnim povredama koje su mu usporile razvoj u karijeri, Bili Beron još ima municije u svojim rukama.

1 / 6 Foto: Starsport

Neverovatni šuter je dokazao kako u Zvezdi, tako i ostalim kubovima da je reč o fantastičnom strelcu i karakteru na parketu.

Finiš prelaznog roka uoči starta Evrolige obećava, a videćemo gde će pomenuti trojac nastaviti svoje bogate i uspešne karijere.

Bonus video:

00:09

Naneli izasao na zagrevanje

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.