Poslednji Mohikanac u Partizanu!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

dobar posao?

Poslednji Mohikanac u Partizanu!

Američki đak

Objavljeno: 21:03h
D T

Košarkaški klub Partizan je ovog leta napravio potpuni remont ekipe za iduću sezonu.

Jedini koji je preživeo "seču" je mladi srpski centar Balša Koprivica. Poslednji Mohikanac u redovima čete Željka Obradovića, za klupsku televizuju Partizana je rekao:

- Konačno sam se oporavio od povrede nakon završene sezone. Trebao mi je određeni period kako bi bol prestao. Radio sam na jačanju povređene noge i sada je sve super. Trenirao sam, radio sam na svojim manima da ih ispravim. Radio sam letos sa Lakićem i Nakićem i dobro smo se povezali.

Balša Koprivica
Balša Koprivicafoto: Starsport

- Pričao sam sa Vanjom, kao da sam došao u novi klub. Nova lica su tu... Čeka nas navikavanje. Smatram da su sva pojačanja ovog leta svesna gde su došla. Imamo dosta kvalitetnih košarkaša ove sezone. Defanzivno očekujem napredak.

- Momci su zaista sjajni! Sa dostka iskustva je Brendon Dejvis, ali i Tajrik Džons. Znamo se još iz Amerike sa koledža. Ambicije su najviše, kao i uvek. Niko ovde nije došao da gubi. Rano je još za bilo kakve prognoze, ali imamo ponavaljam, jako dobar skup igrača. Ovde je atmosfera drugačija nego u drugom klubovima - rekao je Koprivica.

Koprivica je u Partizan stigao leta 2021. godine, a sa crno-belima ima ugovor na još godinu dana.

Bonus video:

00:07

Duljaj bodri Partizan u Areni

(Espreso sport)

-


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.