Bruno Kaboklo ostaje?
Željko Obradović i Bruno Kaboklo, Foto: Starsport©

opa

Bruno Kaboklo ostaje?

Evo kako stoje stvari

Objavljeno:

Tanka je linija između izraelske i najjače lige na svetu. Iako ima ponudu Hapoela iz Tel Aviva, ambicije Bruna Kabokla su veće te se košarkaš i dalje pod ugovorom sa Partizan nada angažmanu u NBA. I to u Golden Stejtu.

Štaviše, brazilski centar trenutno trenira sa ekipom Stiva Kera i prema rečima njegovog agenta Danijela Hazana nada se da će uspeti da se izbori za ugovor.

- Kaboklo će trenirati sa Golden Stejt Voriorsima do četvrtka sa ciljem potpisivanja ugovora i on veruje da će u tome uspeti - izjavio je Hazan, prenosi Sportando.

Bruno Kaboklo
Bruno Kaboklo foto: Starsport©

Hazan dodaje da Hapoel, koji mu je prema ranijem pisanju izraelskih medija ponudio 1.700.000 evra za sezonu, ostaje opcija.

- U pregovorima smo, napredujemo. To je definitivno opcija koju vredi zadržati - dodao je Hazan.

Sve ovo pomno prati Partizan jer je ceo slučaj sa Kaboklom trenutno na FIBA arbitraži. Brazilac je izneo argumente da ga klub nije isplatio i da kao slobodan igrač može da napusti Humsku, dok crno-beli argumentuju da je centar napustio tim bez dozvole pre finala KLS i da je time prekršio disciplinski pravilnik. Odluka FIBA može da utiče na eventualno obeštećenje koje bi Partizan dobio.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Espreso / Mozzart sport / Prenela: I.K


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.