Novi Dante Egzum u Partizanu!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

bomba

Novi Dante Egzum u Partizanu!

Fantastičan potpis za crno-bele

Objavljeno:

Frank Nilikina nosiće dres Partizana naredne sezone i bez sumnje će predstavljati ogromno pojačanje za Parni valjak i četu Željka Obradovića.

Dobar u odbrani sa dugim rukama, uvek u stavu, eksplozivan, može da igra na pozicijama od 1-4, čime podseća na Dantea Egzuma.

Francuski košarkaš sa bogatim NBA iskustvom, dvostruki olimpijski vicešampion sa svojom nacijom, razgovarao je za zvanični jutjub kanal Partizana:

Tokom godina, Partizan je u svom sastavu imao brojne francuske igrače koji su postali miljenici navijača. Među njima izdvajaju se Žofri Lovernj, Leo Vesterman, Bandža Si, Matijas Lesor…

Frank Nilikina (desno)
Frank Nilikina (desno)foto: EPA/ALEX PLAVEVSKI

- Čim sam stigao u Beograd, ljudi su počeli da mi pričaju o Matijasu. Znam koliko je velik bio ovde i šta je sve uradio za tim, za Beograd, za Partizan. To je neverovatno, vrlo uspešna priča - rekao je Nilikina u razgovoru za zvanični jutjub kanal Partizana.

- Pomogao mi je mnogo, dao mi je neke savete pre nego što sam potpisao. Rekao mi je sve što treba da znam, kakvu igru voli naš trener, kakva je atmosfera, kakvo je takmičenje ovde. Zahvalan sam mu što je pričao sa mnom, što me je uveo u sve. To je prosto Matijas - objasnio je Nilikina.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.