Šuška se...
Džanan Musa i Danilo Anđušić, Foto: Starsport©

najnovije vesti

Šuška se...

Presekao je

Objavljeno:

Ostao je Real Madrid preko leta bez nekoliko bitnih igrača, ali je neke od najbitnijih uspeo i da zadrži.

Tako je produžio saradnju sa Marijom Hezonjom, Serhijem Ljuljom i Valterom Tavaresom, dok je iskoristio opciju u ugovoru Džanana Muse da ga zadrži na još godinu dana.

Pričalo se o mogućem povratku reprezentativca Bosne i Hercegovine u NBA, ali je na kraju ostao u Realu. Otkriva da bi mogao da ostane i duže od naredne sezone. I dalje se šuška o njegovom povratku u NBA u jednom trenutku.

Džanan Musa
Džanan Musafoto: Starsport©

- Pregovori o novom ugovoru su tek počeli, tako da to ne znači da imam bilo kakve druge planove. Naravno, postoji mogućnost povratka u SAD, ali o tome ne želim da pričam. Pokušavam da ostanem fokusiran na ovu sezonu i da pružim svoj maksimum. Veoma sam srećan u Realu i nadam se da ću, ako stigne dobra ponuda, moći da ostanem u Realu još mnogo godina - rekao je Musa, prenosi klix.ba.

Jasno je da će od njega još više očekivati u Realu posle odlazaka Rudija Fernandeza i Serhija Rodrigeza u penziju.

- Mislim da već imam dovoljno pritiska na sebi, ali potrudiću se jer su važni igrači otišli, kako na terenu, tako i u svlačionici. Mnogo sam naučio od njih i pokušaću da preuzmem vođstvo i van terena. Konačno sam dobio broj 13, a tokom sezone smo se šalili da je 31 bio dobar broj za mene. Odrastao sam uz taj broj i nadam se da će mi 13 doneti jednako mnogo uspeha kao i 31 - dodao je Džanan Musa.

Sjajni košarkaš je beležio 13,5 poena, 2,7 skokova i 2,2 asistencije na 38 nastupa u Evroligi prethodne sezone i jasno je da će biti jedan od ključnih igrača Kraljevskog kluba i u predstojećoj sezoni.

Šta će biti posle, zavisiće najverovatnije i od NBA ponuda, pošto Musa izgleda nije odustao od ideje da se ponovo okuša preko bare.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Espreso / Meridan sport / Prenela: I.K


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.