Konačan sastav Partizana, ali jedan igrač fali?
KK Partizan 2024/2025, Foto: Printscreen/Instagram/Telesport

to je to?

Konačan sastav Partizana, ali jedan igrač fali?

Crno-beli oformili novu ekipu

Objavljeno: 23:14h
D T

KK Partizan promovisao je u ponedeljak novi tim za sledeću sezonu čiji će kapiten biti povratnik u klub Vanja Marinković.

Predivna manifestiacija u "MTS dvorani" pod nazivom "crno-bela simfonija", javnosti je prezentovala neki novi Partizan - grobari se nadaju bolji i uspešniji od onog iz prošle sezone.

1 / 7 Foto: Starsport

U timu će biti i novi-stari kapiten Vanja Marinkovi kao i Brendon Dejvis,Ife Lundberg, Karlik Džons, Frenk Nilikina, Dvejn Vašington, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Ajzak Bonga, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Aleksa Dimitrijević i Tajrik Džons.

Promociji nove ekipe prisustvovali su svi osim Karlika Džonsa, koji bi u utorak trebao da stigne u srpsku prestonicu.

Da li neko nedostaje na ovom spisku? Navijači Partizana su želeli da i naredne sezone gledaju Džejmsa Nanelija u crno-belom dresu, međutim, Amerikanac očito nije u planovima.

Džejms Naneli
Džejms Nanelifoto: Starsport

Na kraju to je to! Partizan je oformio potpuno novi tim, a kozmetičke popravke u toku sezone su uvek moguće.

Na prvi pogled Partizan je popunio sve pozicije, a jedina dilema koja ostaje je četvorka... Slična Ledeju, velikom fajteru pod košem sa odličnim šutem spolja, ali prepoznatljivoj košarkaškoj inteligenciji koja mu je značila prilikom pozicioniranjem pod samim obručem. Tu je Aleksej Pokuševski koji bi mogao da bude nova crno-bela četvorka.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport

Sterling Braun bi trebao da odmeni Džejmsa Nanelija, ali i Duejn Vašington sa konstantnošču u šutu za tri. Braun je sa druge strane kreativan u napadu poput Nanelija i na različite načine može da ugrozi protivnika.

Ipak, sve to treba složiti u jednu zdravu i funkscionalnu celinu, a na treneru Željku Obradoviću je da osmisli način i novu šampionsku formulu.

Bonus video:

00:10

Grobari grme u Domu sindikata

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.