A, sada, sledi prava bomba! Željko Obradović najavio detonaciju!
Željko Obradović, Foto: Starsport

to je to

A, sada, sledi prava bomba! Željko Obradović najavio detonaciju!

Grobari na nogama

Objavljeno:

KK Partizan je u "MTS dvorani" predstavio tim za sezonu 2024/2025.

Nakon promocije navjačima se obratio i trener crno-belih Željko Obradović.

Obradović je najavio pravu bombu, onu evroligašku koja je cilj kluba za sledeću sezonu - licenca na tri godine:

- Prelepo je večeras biti ovde. Kada pomisliš da si sve video, doživeo, važi… Neverovatno, hteo bih da se zahvalim ljudima iz kluba na organizaciji ovoga. Pomerate, pomeramo granice - istakao je on i nastavio:

- Siguran sam da će ovo imati odjeka ne samo u Evropi, nego i u svetu, prelepe stvari radite i hvala ljudima na organizaciji ove prelepe večeri.

Obradović je čestitao i reprezentaciji Srbije zbog bronzane medalje na Olimpijskim igrama.

KK Partizan 2024/2025
foto: Starsport

- Prilika je da se čestita našoj reprezentaciji na izvanrednim igrama i na fantasičnom rezultatu. Čestitke svim igračima, stručnom štabu, predsedniku KSS, Predragu Daniloviću, Kariju Pešiću, moraću da istaknem našeg kapitena koji nam se vratio. Da čestitam i Aleksi koji je igrao izvanredno prvenstvo, koji je bio sa nama. I još dvojici momaka, Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Milutinovi. Čestitke i svim ostalima, ogroman uspeh i učinili su nas ponosnim.

Takođe, obradović se zahvalio i košarkašima koji su nosili crno-beli dres prošle sezone.

Željko Obradović
foto: Starsport

- Da se zahvalim svim igračima koji su bili sa nama do skoro, dali su sve od sebe, deo su istorije Partizana, puno sreće gde god igrali i uvek će biti u našim srcima. Odlučili smo se da napravimo novi tim, 16 igrača. Ova ekipa ima prosek od 25 godina, opet ćemo biti među najmlađima. Hvala Ostoji Mijailoviću i članovima UO, Evroliga je primarno takmičenje i pokušaćemo da dobijemo licencu na tri godine. To je glavni cilj. Privilegija je biti u Partizanu u ovom momentu. To nam daje moral, želju još veću. I uradićemo sve da bude ovakvih večeri još više. Ja sam imao prvi sastanak sa momcima pre dva sata, rekao sam im da će samo deo atmosfere prirediti večeras. Presrećan sam što ste im priredili ovako nešto.

Takođe, obradović se zahvalio i košarkašima koji su nosili crno-beli dres prošle sezone.

KK Partizan
foto: Starsport

- Momci dobrodošli u Srbiju, u grad i naš klub. Kao što sam vam rekao, osetićete nešto što ne osećate nigde drugde, ovi ljudi će vas uvek gurati napred tokom utakmice - istakao je ŽOC.

Bonus video:

00:19

Ovacije Željku Obradoviću

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.