Spremna je Partizanova bomba!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

parni valjak

Spremna je Partizanova bomba!

Sjajan potez uprave crno-belih

Objavljeno:

U moru novi imena u Partizanu za svoju ulogu i minute moraće da se izbori Arijan Lakić. Plejmejker koji je ponikao u mlađim selekcijama Crvene zvezde je doživeo preporod u Zadru gde je pokazao da posle povrede i dalje igra izuzetno kvalitetnu košarku. Baš zbog toga je i dobio poziv kluba iz Humske. Iako još uvek nije ozvaničen kao igrač Partizana, Lakić se oprostio od Zadra i spreman je da narednog ponedeljka počne pripreme.

Arijan Lakić
Arijan Lakić foto: FOTO: KK Zadar/Zvonko Kucelin

- Inače nisam osoba koja piše ovakve stvari na objavama ali sam dugo razmišljao i shvatio da zaslužujete još jedno hvala. Hvala svim mojim saigračima, svim trenerima i svakoj osobi u stručnom štabu i u klubu koji su verovali u mene i koji su verovali u zajednički rad i trud i da sa tim dođu velike stvari i velike pobede i za to ću Vam uvek biti zahvalan. Posebno hvala i Vama, navijačima, koji ste verovali u nas, bodrili ste nas na svakoj utakmici, u teškim trenucima, u svakoj pobedi i svakom porazu, bez Vas ovo nikad kao ekipa i ja kao košarkaš ne bih doživeo. Hvala Vam, od srca Vam hvala što sam u ove dve godine naučio toliko puno da nekad ni sam nisam svestan toga, zauvek će mi sve lepe uspomene ostati u srcu i nadam se da će ih još biti u budućnosti jer Vi to zaslužujete - napisao je Arijan Lakić u još jednom dirljivom oproštaju od Zadra.

Još uvek nije poznato kada će novi tim biti predstavljen navjiačima jer su i dalje ozvaničena samo tri pojačanja. To su Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina. Međutim, znamo i da su dogovoreni Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković, a do tada će sve biti završeno i sa Aleksejem Pokuševskim.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Espreso / Mozzart sport / Prenela: I.K


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.