Nezapamćeno: U Partizanu se "kuva" nešto veliko
Željko Obradović, Foto: Starsport©

navijači na nogama

Nezapamćeno: U Partizanu se "kuva" nešto veliko

Crno-beli spremaju veliko iznenađenje

Objavljeno: 11:32h

Spuštena je zavesa na Olimpijske igre gde je srpska košarka dobila još jedno priznanje u vidu bronzane medalje.

Pred nama je izuzetno uzbudljiva sezona u regionalnoj ligi i Evroligi, pošto Crvena zvezda i Partizan imaju velike ambicije i žele iskorak na evopskoj sceni.

Zanimljiva je situacija u crno-belom taboru, pošto je u klub zvanično obelodanio dolazak nekoliko igrača, a šta je sa ostalima?

Dres Partizana u novoj sezoni bi trebalo da zaduži čak 14 novih imena.

Prema nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta, lekarski pregledi će biti održani 19. i 20. avgusta i sprema se "revolucionarno" predstavljanje pojačanja.

Navijači Partizana
Navijači Partizanafoto: Starsport©

Još uvek nije poznato kada će novi tim biti predstavljen navjiačima jer su i dalje ozvaničena samo tri pojačanja. To su Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina. Međutim, znamo i da su dogovoreni Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković, a do tada će sve biti završeno i sa Aleksejem Pokuševskim.

Svi oni će zadužiti opremu narednog ponedeljka kada će krenuti sa radom. Očekuje se da deo priprema bude i na Kopaoniku kao što je to bio slučaj prošle godine, a znamo da će crno-beli igrati na turnirima u Atini i Siciliji.

Predsednik kluba Ostoja Mijailović je za Mozzart Sport najavio da se sprema nešto specijalno kada je u pitanju predstavljanje tima, ali zasad još uvek nije poznato o čemu se tačno radi.

Verovatno ćemo saznati već u ponedeljak...

Bonus video:

00:15

Partizan, zaštitna ograda, Pionir

(Espreso sport/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.