Preminuo Nebojša Bogojević Čarli: Velika tuga u Partizanu
Nebojša Bogojević Čarli, Foto: Printscreen/Youtube/ Sport Net

tužne vesti

Preminuo Nebojša Bogojević Čarli: Velika tuga u Partizanu

Fondacija "Dobro pamtim sve" je učestvovala i u prikupljanju novca za njegovo lečenje, ali nažalost Čarli nije uspeo da pobedi opaku bolest

Objavljeno: 15:07h

Legendarni spiker KK Partizan, Nebojša Bogojević Čarli preminuo je nakon duge i teške bolesti. Svima poznat glas u košarkaškim dvoranama i uvek omiljeno lice među navijačima crno-belih nažalost nije uspeo da pobedi u najvažnijoj životnoj borbi.

On se u poslednje vreme povukao sa te pozicije zbog zdravstvenih problema, a Grobari su na nekoliko utakmica imali i posebne transparente istaknute njemu u čast na kojima je pisalo "Čarli, Grobari su uz tebe".

Fondacija "Dobro pamtim sve" je učestvovala i u prikupljanju novca za njegovo lečenje, ali nažalost Čarli nije uspeo da pobedi opaku bolest.

Uvek omiljeni lik navijača Partizana neće biti zaboravljen, a njegov glas nisu čuli samo navijači u Areni ili Pioniru, već i mnogi širom Evrope putem snimaka koji su poslednjih godina sa utakmica Partizana u Evroligi obišli čitav svet.

Svojevremeno je imao i izjavu koja pokazuje koliko je zapravo voleo crno-beli klub.

- Partizan će za mene uvek biti najbolji, uvek biti šampion. Makar igrali u beton ligi, uvek će za mene biti šampion - rekao je on jednom prilikom.

Bonus video:

00:46

Željko Obradović, Partizan ABA liga

(Espreso/Telegraf/E.S./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.