Još jedan neslavan kraj! Zbogom, Srbijo!
Košarkaši Srbije, Foto: Audrey MCKIE / Sipa Press / Profimedia

oproštaj kakav nije želela

Još jedan neslavan kraj! Zbogom, Srbijo!

Završila sa reprezentacijom

Objavljeno: 13:43h

Vreme je za nove oproštaje! Košarkašica Srbije Tina Krajišnik objavila je kraj reprezentativne karijere posle poraza u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu.

Osim nje, trebalo bi da je ovo poslednje takmičenje i za Nevenu Jovanović, dok će Saša Čađo i dalje biti na raspolaganju Marini Maljković. . - Pomešane su emocije jer nismo uspele ono što smo htele. Nije bio naš dan, pretrčale su nas i to je bio najveći problem. Koristile su naše greške u napadu, igrale kontre, a naša odbrana nije funkcionisala. Ne treba zanemariti to što smo uradili ove devojke su dobre i u narednim godinama će osvajati medalje - rekla je emotivna Tina i dodala: - Ne. Ovo je bila moja poslednja utakmica, suze su jer nema borbe za medalju. Na kraju mi je došla misao da nemam tu šansu i to je to.

Krajišnik na meču protiv Australije
Krajišnik na meču protiv Australijefoto: Damien MEYER / AFP / Profimedia

Saša Čađo još uvek ne razmišlja o penziji. - Neosporno je da su se cure potrudile da daju maksimum i da smo tu gde smo, ali uvek želiš više. Sada nije moglo. Ponosna sam na svaku devojku i one koje nisu tu, znamo koliko smo se dale za ovo. Normalno, uvek ti je žao, hoćeš da pobediš ali šta je tu. Ponosna sam na devojke, hoću da ih zagrlim i poljubim. Nikad o tome ne razmišljam, pojam da treba da se oprostim mi nije u glavi i teško mi je, meni je igranje košarke reprezentacija i želim da još da budem uz ove devojke - jasna je bila Čađo. Jovana Nogić je završila u suzama...

- Meni je samo žao saigračica koje završavaju reprezentativnu karijeru, što nisam mogla da uradim više, da im pomognem. Moglo je bolje i trebalo je. Morate starije da razumete, ceo život se radi za ovo i puno smo radile preko leta. Razočaranje i tuga, trenutno je osećaj da smo mogle da pružimo više i to je to. Bićemo ponosne kada odemo kući i emocije se slegnu- zaključila je u razgovoru sa medijima.

Bonus video:

00:18

Srbija Grčka

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.