Partizan dovodi promašaj od pojačanja? Željko, šta će ti on?
Željko Obradović, Foto: Emilija Jovanović

precenjen

Partizan dovodi promašaj od pojačanja? Željko, šta će ti on?

Da li su crno-beli pogrešili sa njim?

Objavljeno: 18:07h

Završio je KK Partizan prošlu sezonu, a kao da je nije ni igrao. Ostali su crno-beli praznih šaka, izgibvši sva četiri finala (ABA Superkup, Kup Radivoja Koraća, ABA liga i KLS), kao i bez plsmana u plej-of Evrolige.

Prošla godina bila je kao za zaborav kod navijača Partizana, pošto su Grobari tokom čitave sezone bili pod velikim stresom usled poraza u poslednjim sekundama utakmica, problema igrača kao i razmaženošću pojedinaca...

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport

Ne zna se ko je bio gori u Partizanu, tačnije koga je košarka manje zanimala od svih ostalih stvari poed terena. Imali smo Bruna Kabokla koji je na kraju bez pozdrava otišao usred finala KLS-a, kao i Frenka Kaminskog. On je finiš sezone dočako u nekom svom svetu... Često je Amerikanac bio prva zvezda Tik Toka sa svojom suprugom Eš Kaminski. I on je jedva čekao da ode iz Partizana.

Danilo Anđušić i Ivana Maksimović
Danilo Anđušić i Ivana Maksimovićfoto: printscreen/instagram/daniloandjusic

Sa druge strane Ivana Maksimović, supruga Danila Anđušića, je u nekoliko navrata bila ljuta na tretman koji njen muž, Danilo Anđušić ima u Partizanu. Zatim, tu je bio i Kevin Panter, nezaobilazna tema među navijačima crno-belih. Bio je potpuno malodušan, večito povređen i bez ikakve ideje na terenu. Samo godinu dana ranije je žario i palio širom evropskih parketa..

Kevin Panter
Kevin Panterfoto: Starsport

Ponitka se svađao sa navijačima jer su mu zauzeli mesto na kome sedi njegova supruga, Aleksa Avramović je više bio gost podkasta nego što je bio koncentrisan na terenu, a bilo je i boraca za pravdu u vidu Džejsma Nanelija. Dozvolio je Lazareviću da ga "navuče" i tako ga ostave bez trećeg meča finala ABA lige,a verovatno i novog ugovora sa crno-belima.

1 / 6 Foto: EPA/ANNA SZILAGYI

Ipak, cela propast Partizana počela je španskom serijom sa glavnim glumcem Nikolom Mirotićem. Hoće li ili neće doći? Da li je tog dana sa svojom bakom čistio boraniju? Hvalio se Mirotić objavom na Instagramu pre nego što će okrenuti leđa crno-belima...

I sada dolazimo do nove potencijalne greške Partizana zvane Čima Moneke? Momak nespornog fizičkog potencijala na terenu, jutrjuber, šoumen, Instagram superstar i neko ko očigledno ne zna šta želi u životu i karijeri. Malo iskazuje ljubav Partizanu i "grobarima", a onda mu se ipak ostaje u Baskoniji - koja je navodno zacepila obeštećenje u visini od milion i po evra!

Da li je Partizanu potreban još jedan cirkus na terenu, jutjub zvezda koja je prošle sezone ostala bez plasmana u plej-of ACB lige? Partizan je krenuo u ovaj prelazni rok kako dolikuje... Konačno bi na terenu mogli da gledamo odbrambeni Partizan, koji neće davati 90 poena i primati preko 100 po meču.

Čima Moneke
Čima Monekefoto: EPA/ANNA SZILAGYI

Vreme je da Partizan izgleda kao ratnički tim, a ne poput Kasandre, Ljovisne ili Esmeralde...

Bonus video:

00:09

Moneke slušao Devita posle pobede nad Zvezdom

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.