Petrušev u Zvezdi? Stigle nove informacije - sve je jasno!
Filip Petrušev, Foto: Starsport©

bomba

Petrušev u Zvezdi? Stigle nove informacije - sve je jasno!

Crveno-beli prave opako jak tim za narednu sezonu

Objavljeno:

Prošle sezone se pričalo u prazno. Velike reči o jurenju vrha Evrolige “pojeo” je vetar. Sezona je “iznivelisana” osvajanjem sva tri preostala raspoloživa trofeja (Kup Radivoja Koraća, ABA liga i nacionalno prvenstvo).

Sada je pred Crvenom zvezdom novo dokazivanje. Pre svega u Evroligi. Klub sa Malog Kalemegdana je ozbiljan konkurent (ono što nije bio prethodne sezone) za plasman u plej-in ili plej-of. Daleko od toga da je u konkurenciji Reala, Barselone, Panatinaikosa, Olimpijakosa, Fenerbahčea, Efesa, Monaka i Makabija bilo šta može da se sa sigurnošću tvrdi, ali je jasno da Crvena zvezda sada ima jači tim.

Miško Ražnatović
Miško Ražnatović foto: Starsport©

Prva petorka Crvene zvezde je jaka kao stena. Očekuje se da u timu trenera Janisa Sferopulosa tu prvu petorku čine Kodi Miler Mekintajer, Ajzea Kenan, Nikola Kalinić, Filip Petrušev i Džoel Bolomboj. Praktično sve su to igrači koji mogu uspešno da odgovore zadacima na obe strane terena. Kad je odbrana u pitanju, Filip Petrušev je posebno na ovim pripremnim mečevima reprezentacije pokazao da je napredovao u tom segmentu…

Filip Petrušev u dresu Olimpijakosa
Filip Petrušev u dresu Olimpijakosa foto: EPA/ANNA SZILAGYI

Kad smo već kod Filipa Petruševa, kako MaxBet Sport nezvanično saznaje, najuspešniji evropski menadžer Miško Ražnatović je već u Atini gde bi trebalo sa Olimpijakosom da dogovori prelazak Petruševa u Crvenu zvezdu. To je, praktično, stvar formalnosti. Zvanično se čeka povratak Saše Vezenkova u klub iz Pireja. Zvezda je već postigla dogovor sa Filipom Petruševom tako da njegova želja za novim dolaskom na Mali Kalemegdan nije pod znakom pitanja.

Očekuje se da do kraja ove sedmice Filip Petrušev i zvanično postane igrač Crvene zvezde.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

Espreso / MaxBet sport / Prenela: Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.