Odbio Partizan i Željka, pa potpisao za Zvezdu!
Detalj sa Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana, Foto: Espreso/Tamara Trajković

presekao je

Odbio Partizan i Željka, pa potpisao za Zvezdu!

Odlučio se za crveno-beli dres

Objavljeno: 09:45h

Nakon što se pojavila pandemija - Korona virus 2020. godine, naterala je i probula želju mnogim sportistima da se vrate bliže svojoj porodici. Nikola Kalinić, bio je jedan od njih, a to je hteo da iskoristi Partizan, koji je bio zainteresovan da ga dovede 2022. godine, međutim, krlini igrač je to glatko odbio.

Obrazložio je Kalinić tog leta zašto nije hteo da se preseli u crno-beli tabor:

Nikola Kalinić
Nikola Kalinić foto: Starsport©

- Imali smo kontakt tokom leta. Obradović je pitao mog agenta da li bih došao u Partizan. Ja sam odgovorio da to ne mogu da uradim, zato što ne želim i zato što bi bilo glupo - izjavio je Kalinić.

Potom je detaljnije obajasnio svoje razloge.

- Nalazim se na velikom broju fotografija na kojima se vidim kako proslavljam Zvezdine trofeje. Ne mislim da je prikladno tako olako menjati klupske boje. Naročito ako ne moraš i ako već možeš da se vratiš u Zvezdu - kazao je Kalinić u razgovoru za "Basket Njuz".

Podsetimo, skoro se bivši srpski reprezentativac ponovo vratio u Crvenu zvezdu i, to, po treći put u svojoj karijeri. Sa klubom sa Malog Kalemegdana je parafirao trogodišnji ugovor i predstavljaće ogromno pojačanje za crveno-bele.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.